20 lei 1877

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Scrie răspuns
ovidiu^

20 lei 1877

Mesaj de ovidiu^ »

pe aceasta bancnota din 1877 in stare VF-XF vanzatorul cere 5200 $ :shock:
datorita raritatii ei banuiesc ca s-o gasi cineva care sa o cumpere (eu unul nu imi permit :( ). ceea ce ma surprinde mai mult este ca la o asemenea cifra vanzatorul mai cere si taxele de trimitere a bancnotei :lol: ...
d-vs stimati colegi ce parere aveti? face banii?
las si un link al licitatiei :
http://cgi.ebay.com/Romania-20-Lei-1877 ... dZViewItem
Ultima oară modificat 09 Iun 2009, 20:46 de către ovidiu^, modificat 1 dată în total.
LM

Mesaj de LM »

Face banii ptr cine isi permite sa plateasca o asemnea suma.Pe banii aia se pot face atatea care nu au legatura cu numismatica...dar asta e parerea mea personala.Sincer nu as da niciodata o asemnea suma pe o bancota\moneda.
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Din cate tin minte piesa este pe ebay de peste un an. La fel ca si celelalte hypotecare la acelasi vanator.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

eu am vazut-o prima data acum vreo 5-6 luni ai azi am dat din intamplare peste ea din nou. nu mai tineam minte daca era acelasi vanzator
un pret mai real care ar fi?
amonra

Mesaj de amonra »

Am vazut un 50 deci lei 1877, SPECIMEN, la 2400 E la targul din parcul Carol.
Presupun ca se mai putea negocia un pic suma, nu sunt nici cunoscator si nici consumator de asa ceva :D.
Pecunia non olet.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

multumesc pentru raspunsuri
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exista acolo, pe pagina licitatiei, optiunea "Make Offer", in consecinta pretul nu e batut in cuie...
Iar in ce priveste transportul: in aproape toate cazurile, pt astfel de sume se plateste o asigurare a coletului, care este uneori un procent din valoarea piesei.
badin19

Mesaj de badin19 »

pentru o asemenea valoare as prefera sa ma duc personal sa iau bancnota din 2 motive:
1 ce-i in mana nu-i minciuna in ideea ca pentru 2000 si de euro ar putea sa trimuta o bancnota de 100 lei 1966 :) si nu cred ca i-ar mai pasa de calificativ...
2. nu prea am eu incredere in angajkatii firmelor de curierat .... si aici ar fi 2 variante
a. fie din nepasare ar putea stica continutul si ar fi pacat de bancnota
b. sau din curiozitate ca un plic ar putea avea continut cu ramburs de 2000 de euro ar desface coletul si ar lua bancnota ... si ar vinde-o eu si in cazul acesta isi scoate salariul pe juma de an.
Divide et impera
Scrie răspuns