identificare "piesa"

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

identificare "piesa"

Mesaj de buzynik »

Buna ziua domnilor. Am o mare rugaminte :Cred ca am gasit cel mai mic cartus cu rama fabricat pana acum. Daca se pricepe cineva, rog sa-mi spuna si mie :Fabricantul(daca cunoaste emblema de pe capsa),si arma la care a fost folosit . Detalii: Diametrul tubului 4,5mm. lungimea cu tot cu varf 6mm ,greutate 1,8gr tubul de arama. varful plumb. Va multumesc anticipat. Cu stima Nicu.
Fişiere ataşate
IMG.jpg
IMG.jpg (4.21 KiB) Vizualizat de 2236 ori
IMG_0002.jpg
IMG_0002.jpg (3.6 KiB) Vizualizat de 2236 ori
buzynik

Re: identificare "piesa"

Mesaj de buzynik »

buzynik scrie:Buna ziua domnilor. Am o mare rugaminte :Cred ca am gasit cel mai mic cartus cu rama fabricat pana acum. Daca se pricepe cineva, rog sa-mi spuna si mie :Fabricantul(daca cunoaste emblema de pe capsa),si arma la care a fost folosit . Detalii: Diametrul tubului 4,5mm. lungimea cu tot cu varf 6mm ,greutate 1,8gr tubul de arama. varful plumb. Va multumesc anticipat. Cu stima Nicu.
Scuze :oops: Mai voiam ceva. Cred ca este medalie(diametrul 20mm. bronz)si din cat se poate distige ,poate sa-mi spuna cineva ce este(ultimul cuvant <sus> cred ca e:tara)Inca odata multumiri. Nicu
Fişiere ataşate
IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (42.71 KiB) Vizualizat de 2231 ori
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

buzynik scrie: Cred ca este medalie(diametrul 20mm. bronz)si din cat se poate distige ,poate sa-mi spuna cineva ce este(ultimul cuvant <sus> cred ca e:tara)Inca odata multumiri. Nicu
Unii sustin ca este un martisor iar altii sunt de parere ca este medalion comemorativ care se vindea la balciuri si targuri.
Fişiere ataşate
k1.JPG
k1.JPG (99.02 KiB) Vizualizat de 2219 ori
buzynik

Mesaj de buzynik »

tripleseven scrie:
buzynik scrie: Cred ca este medalie(diametrul 20mm. bronz)si din cat se poate distige ,poate sa-mi spuna cineva ce este(ultimul cuvant <sus> cred ca e:tara)Inca odata multumiri. Nicu
Unii sustin ca este un martisor iar altii sunt de parere ca este medalion comemorativ care se vindea la balciuri si targuri.
Multumesc .Oricum eu nu am fost prin targuri sau balciuri :) ,doar in apa...si la mica adancime. Oricum multumesc incaodata pentru ajutor O dupaamiaza placuta. Cu stima Nicu
Scrie răspuns