1000 lei 1933
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
1000 lei 1933
http://www.okazii.ro/catalog/28824401/B ... -1933.html
ce spuneti de bancnota aceasta? eu zic ca este un G maxim VG. dar de pret? ce ziceti e mare?
ce spuneti de bancnota aceasta? eu zic ca este un G maxim VG. dar de pret? ce ziceti e mare?
Divide et impera
Mie mi s-a parut ca se continua cu ceva alb (cum sunt cele reparate). Dar daca stiti sigur cu atat mai bine, puteti aprecia mai realist piesa. credeam ca n-ati vazut-o in realitate.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Stare: vg+ . Eu zic ca ar merge pana la 100-120 euro. E o piesa frumoasa chiar si in starea aceasta.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
*
Starea bancnotei este subectiva, 5 oameni putem spune 5 pareri diferite si sa nu ajungem la nici o concluzie. Cert este ca bancnota este destul de rara in orice stare.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
*
*
N-am stiut unde sa intreb si n-am vrut sa deschid un topic nou doar pentru atat dar as fi curios cam la ce pret se ridica 1000 lei 1917 B.G.R. UNC...

Falsificatorii acestor bilete, acei cari vor fi intrebuintat bilete false, complicii lor, precum si acei care vor fi incercat a comite asemenea fapte, vor fi pedepsiti conform legilor penale.
- luchesse5508

referitor la bancnota de 1000 lei 1933, s a mai discutat aici viewtopic.php?t=4005&highlight=1000+lei
dupa propria parere bancnota de 15 iunie arata mai prost decat aceasta din 19 iunie si totusi se cerea 150 euro pe ea; parca asta (intr o stare mai buna) are un pret mai rezonabil nu?
apropox: de ce scrie "nationale" in loc de nationala?
dupa propria parere bancnota de 15 iunie arata mai prost decat aceasta din 19 iunie si totusi se cerea 150 euro pe ea; parca asta (intr o stare mai buna) are un pret mai rezonabil nu?
apropox: de ce scrie "nationale" in loc de nationala?
-
Tudor C
rc2008 scrie:N-am stiut unde sa intreb si n-am vrut sa deschid un topic nou doar pentru atat dar as fi curios cam la ce pret se ridica 1000 lei 1917 B.G.R. UNC...![]()
![]()
400 eu cred ca e mult, mai ales ca in ultimul timp au scazut preturile. Eu as zice 300, cel mult 350. Dar acum depinde daca o vinde un colectionar sau un dealer si daca se vinde/cumpara pe internet sau la vreun targ.