PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
clujsergiu

Targuri Cluj
La Cluj-Napoca se tin targuri de antichitati cu o frecventa lunara unde mai gasesti monede si bancnote. Locatia este in parcarea de la Expo Transilvania de la ora 08 la 18, in urmatoarele date: 21.06, 26.07, 23.08, 27.09, 25.10, 29.11, 20.12. Organizator este Galeria Ernest 0752 525773.
Nu am intrebat pe nimeni privitor la acest aspect. Chiar imi pare rau, insa pana sambata la targul de la Sutu voi avea cu siguranta un raspuns.stfp scrie:Ati auzit/vazut ceva in cadrul targului din Parcul Carol referitor la eventuale editii viitoare?
Daca veti merge la Sutu sambata poate ne intalnim si mai discutam, in caz contrar in aceasi zi mai pe seara pot intra pe forum sa postez.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Cateva imagini de la Sighisoara Medievala http://targulcolectionarilor.ro/index.p ... 4&Itemid=4
La ora aceasta probabil ca nici nu s-a incheiat inca.
Am vazut multe piese care au fost scoase pt prima oara poate.
Lume multa, lume buna, marfa pt toata lumea, din nou la intrare masini de epoca.
De data aceasta aprovizionarea s-a facut mai bine, existand tonete cu lichide si solide.
Un succes ca si antecedentul.
O parte din colectionari insa au preferat, de acum, saptamanalul targ de pe Aviatorilor, care saptamana asta a avut tematica: targul mestesugarilor. Mda, multe hand-made-uri de mana, vb unuia de p'acolo...
Am vazut multe piese care au fost scoase pt prima oara poate.
Lume multa, lume buna, marfa pt toata lumea, din nou la intrare masini de epoca.
De data aceasta aprovizionarea s-a facut mai bine, existand tonete cu lichide si solide.
Un succes ca si antecedentul.
O parte din colectionari insa au preferat, de acum, saptamanalul targ de pe Aviatorilor, care saptamana asta a avut tematica: targul mestesugarilor. Mda, multe hand-made-uri de mana, vb unuia de p'acolo...