Targ Kiseleff

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

hultan2003

Targ Kiseleff

Mesaj de hultan2003 »

ZAR

Mesaj de ZAR »

Multumim.
Din informatiile mele a fost facuta o selectie riguroasa a celor ce expun.
Probabil va fi ceva mai select - gen Sofitel. :wink:
hultan2003

Mesaj de hultan2003 »

Sa speram , totusi , ca preturile vor fi decente .
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Cred ca selectia se va face datorita chiriei...
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Daca am inteles bine, targul va fi in aer liber. Problema e ca vin se pare vijelii la sfarsitul acestei saptamani.
stfp

Mesaj de stfp »

Am fost la targ astazi de dimineata. Desi era anuntat ca fiind de la ora 8 pe la ora 10 cand am sosit eu vanzatorii inca nu venisera toti.

Targul este alcatuit din fix 100 de casute numerotate de-a lungul unui trotuar. Din pacate doar 30, cel mult 40 sunt ocupate, majoritatea fiind la ora 11.30 cand am plecat eu inca neocupate. Monede si bancnote am vazut doar la 3-4 vanzatori, restul erau cu diverse obiecte si antichitati.

Am vorbit si cu un organizator din partea Primariei Sectorului 1 care mi-a confirmat ca nu s-au inchiriat toate casutele; mi-a spus ca intentioneaza sa mai organizeze si in viitor astfel de targuri.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Probabil ca doar cei care au aflat pe forum si cei care au iesit la plimbare pe bulevard sunt singurii vizitatori. Poate ca daca ar fi fost facut in parcul Herastrau, chiar pe una din aleile laterale, ar fi foat si mai multi comercianti dar si vizatori. A fost organizat din scurt, iar pretul unei cabanute este de 240 lei...
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Eu eram acolo la ora 8 si ceva. Vanzatori foarte putini, cred ca sub 10, la acea ora. Nu am mai avut timp si nici rabdare sa astept sa mai apara. Vizita a fost totusi un castig pentru ca a fost o dimineata foarte frumosa, inca nu incepuse canicula, iar bulevardul era foarte pitoresc cu casutele cu anticari, chiar daca erau putini si nu aveau ceea ce ma interesa pe mine... iarba, flori, curat, ingrijit, treceau putine masini.
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Cateva imagini de la targ le puteti vedea aici: http://www.targulcolectionarilor.ro/ind ... ,category/
claus

Mesaj de claus »

Imi poate spune cineva unde pe Kiseleff este targul exact? Multumesc.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exact pe Kiseleff, la rond.
claus

Mesaj de claus »

Va multumesc pentru raspuns, voi merge si eu maine pana acolo.
stfp

Mesaj de stfp »

Tocmai vin de acolo. Foarte slaba activitatea dpdv monede si bancnote, mult mai slaba decat la celelalte targuri de pe Kiseleff. De fapt sunt si mai putini vanzatori; poate vreo 30, maxim 40 in total. Doar vreo 5 au monede si selectia e foarte slaba.

Bd. Kiseleff este inchis traficului auto intre Piata Victoriei si str. Ion Mincu; sunt instalate in mijlocul bulevardului mese de ping-pong, cosuri de baschet... e o actiune de promovare a sportului. Targul este in alveola (rondul) ce se afla la jumatatea distantei intre str. Mincu si Piata Victoriei.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Si eu am fost. Si la Kiseleff si la Parcul Carol. Ambele targuri slabute. Mai precis foarte slabe. De fapt nu pre sunt targuri la care colectionarii de ilustrate (de asta m-am dus eu) sau cei de monede/bancnote pot gasi ceva, ci sunt targuri pentru oamenii care vor sa isi mai decoreze casa cu vreo antichitate. Nu e rau nici asa, dar e bine de stiut pentru a nu ne face prea multe sperante.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

De fapt la ambele locatii vin cei care participa si la Sutu, cei cu monede si ilustrate merg la cluburile specializate...
Scrie răspuns