Pentru ca au fost cateva persoane interesate care m-au contactat si pe privat, revin cu detalii.
Pe scurt cam asta ar fi procedura:
Trebuie verificat mai intai, folosind motorul de cautare, daca cineva n-a incarcat deja aceeasi imagine. Accesati sectiunea "Album" de pe site (nu este acelasi cu cel de pe forum!) dati click pe ADAUGA IMAGINE, si se deschide un mir formular care trebuie completat. Trebuie scris titlul (despre ce piesa este vorba), apoi in campul urmator o scurta descriere, daca este cazul, sau/si locul unde a fost vanduta piesa (de ex. ebay), data si pretul obtinut (in USD sau EURO). Selectati CATEGORIA (dupa anul de emisiune) si apoi selectati imaginea de pe calculator. Gasiti cateva modele deja pe site, imaginile pe care le-am incarcat eu deja. Se pot incarca imagini din licitatiile care s-au terminat pe ebay -numai cele cu castigator!, sau imagini din alte licitatii. Trebuie mentionata intotdeauna sursa. De la cateva case de licitatii, cum ar fi Rauch, Kuenker sau Lanz am permisiunea sa folosesc imaginile lor, deci se pot incarca poze si din licitatiile lor.
La monede trebuie sa fie
neaparat si aversul si reversul in aceeasi poza, deci va rog sa nu incarcati imagini cu doar un avers sau un revers.
Dupa cum am zis, o sa-i recompensez pe cei care o sa contribuie cu cele mai multe date, cu accesorii numismatice, de ex.
http://www.magazinul-colectionarilor.ro ... ucts_id=67
sau monede si bancnote, o sa dau mai multe detalii in zilele urmatoare.
Nu vreau sa pun deocamdata linkul direct catre noul site aici, o sa-l trimit la cei interesati pe privat (acestia vor putea incarca imagini doar dupa ce se vor inregistra pe site). Oricum, momentan se va putea accesa doar albumul de imagini de pe noul site, si acesta numai de utilizatorii inregistrati.
Daca aveti intrebari, nu ezitati
Si cam asa arata produsul finit: