Denar fals?

Dacă le cunoaștem, ne putem feri de ele!

Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Cassius

Denar fals?

Mesaj de Cassius »

Daca sunteti amabili, as dori o parere despre piesa din licitatia aceasta. Nu se vede prea bine in poza.

http://www.okazii.ro/catalog/29926825/M ... -I-Hr.html

Am pus cateva intrebati pe forumul licitatiei in legatura cu autenticitatea piesei, iar utilizatorul a si activat forumul privat nerespunzand la intrebarile mele.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Poza e insuficienta pentru o parere. Oricum desi piesa a fost falsificata, n-am gasit un die-match cu cea din poza. Cred ca trebuie fie fotografiata mai bine si normal (adica perpendicular pe flan) fie trebuie vazuta direct. Asa mie nu-mi da niciun semnal de alarma.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Cassius

Mesaj de Cassius »

Multumesc pentru raspuns. Initial mi s-a parut buna piesa dar comportamentul utilizatorului mi-a dat de banuit, mai ales ca dupa ce am adresat 2 intrebari despre autenticitatea piesei a activat forumul privat si nu a raspuns.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

E un comportament intr-adevar ciudat. Nici eu nu m-as mai baga, oricum la pretul de start n-o sa fie bataie pe ea. Ultimile falsuri la moda sunt destul de reusite, mai ales la republicane. Aruncati o privire pe forumancientcoins la sectiunea falsuri. Inca odata mai recomand si forgerynetwork pentru cautarea de die-match.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Cassius

Mesaj de Cassius »

Aveti dreptate, nu cred ca se va inghesui multa lume sa o cumpere, de altfel am vazut ca pe okazii la preturile actuale nu mai cumpara aproape nimeni. Chiar si la piesa din licitatie am vazut niste falsuri destul de reusite, aproape ca nu iti dai seama ca sunt falsuri.
vcoins

Mesaj de vcoins »

Pretul este mare dar pe de alta parte monedele republicane apar destul de rar.

Iar cele care sunt pe okazii nu fac decat sa " se plimbe" fiindca am observat ca unele din ele dispar de pe okazii doar pentru a reaparea mai tarziu.
Scrie răspuns