tripleseven scrie:Pentru cei care nu cunosc limba maghiara cuvantul "faszika" este diminutivul cuvantului penis in jargon
daca este intr-adevar asa (nu cunosc limba maghiara) cum ramane cu respectarea punctului 8 din Regulament ?
8. Inregistrarea pe forum cu un nick obscen...
?
Cu acest punct din regulament este oarecum la limita (in limba maghiara "suna" putin altfel).
Oricum, utilizatorul a mai fost suspendat o data pe forum, dar din cauza nerespectarii altor puncte din regulament.
Daca m-as fi inregistrat cu nick-ul Dick banuiesc ca de asemenea n-ar fi fost nicio problema, corect? Doar in limba engleza este si prenume, nu doar...
@Tudor C
Diferenta e imensa intre ceea ce spuneti si ce a remarcat domnul tripleseven; respectiv Dick se poate traduce in romana ca si Gigel, nu e o referire directa la penis, ci e doar un substantiv propriu ce poate avea si conotatii negative, insa in context ).
Diminutivul faszika este o forma a cuvantului maghiar ce chiar denumeste acea parte exclusiv masculina a corpului uman si de regula nu prea poate fi acceptat intr-o discutie normala, intre oameni cu un oarecare nivel de cultura ( oricum, nu prea poate fi tradus altfel )
Daca domnul mai sus blamat crede ca e un act de vitejie sa apara pe un forum cu un astfel de nume, se insala ; mai sunt si oameni care inteleg limba maghiara si nu face ( in ochii mei ) decat sa se descalifice singur pentru orice fel de interactiune civilizata pe acest forum.
Tudor C scrie:Daca m-as fi inregistrat cu nick-ul Dick banuiesc ca de asemenea n-ar fi fost nicio problema, corect? Doar in limba engleza este si prenume, nu doar...
Presupun ca vorbiti fluent limba maghiara, deci stiti despre ce am vorbit.
Acum nu cred ca e necesar sa facem comisii din oameni ce stiu toate limbile de pe pamant cat si filologi care sa detecteze sensurile sublime ocult-ofensatoare ale discutiilor de pe forum.
Fiecare cu proprii 7 ani de acasa cred ca e destul; daca vrea cineva sa fie numit "Dickie", ... n-are decat.
Poate cand isi va da seama cat de in serios e luat de restul va dori sa-si nick-ul. Aici e un forum mai cu pretentii, nu loc de spart seminte in spatele blocului si de vorbit cu "baietii" din cartier.
Stiu ca exista un topic deschis pe aceasta tema, dar chiar nu il mai gasesc. Asa ca postez aici o minilista a utilizatorilor okazii care au sau au avut in trecut mai multe conturi. Va rog sa nu ma intrebati cine mi-a furnizat lista, dar poate asa veti realiza ca okazii nu sta chiar degeaba, cum se spune.
Cred ca ar fi util daca cei ce au cunostinta despre alte persoane care au mai multe conturi ar completa lista. Cu siguranta numarul lor e mult mai mare.
jcoins marynumis b3bytzza = si jonutz,daca nu ma insel.Si posibil sa fie acelasi si cu Ssnake CARE A ACORDAT NU MAI PUTIN DE 33 DE calificative pozitive lui jcoins si alta coincidenta este ca amandoi stau in sector 4 Bucuresti.
Acum ssnake a castigat 3 licitatii de la b3bytzza,mie cel putin mi se pare ciudat,poate nu este acceasi persoana,dar sigur se cunosc si ii ridica pretul la licitatii.JCOINS,MARYNUMIS SI JONUTZ,TOATE SUNT CONTURI SUSPENDATE.
Cu JONUTZ si eu sunt patit, nu numai ca are mai multe conturi dar inca imi este dator. Poate vede si el acest topic: te iert dar nu te uit.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
Nu am vrut sa deschid un topic nou pentru asta, dar va impartasesc nemutumirea mea recenta in legatura cu tranzaciile pe Ebay: astazi am primit a treia oara monede lipite cu banda adeziva. Probabil pentru vanzator nu sunt valoroase monedele, sau daca a primit banii, nu mai conteaza starea in care ajung. Prima oara am trimis mesaj vanzatorului, a doua oara am zis ca e iar o greseala minora, dar deja a treia oara m-am enervat, pentru ca acum chiar a fost o banda de proasta calitate, care a lasat adezivul pe moneda. Ati patit asa ceva? cum ati rezolvat?
E o problema legata de persoana. Nu este iesit din comun, fiecare trateaza problema dupa mintea lui. Singurul lucru pe care-l puteti face este sa nu mai cumparati de la el. Resturile de lipici cred ca ies bine cu acetona.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Am licitat doua monede pe Ebay, de la un seller din Bucuresti. Am corespondat cu el, si a fost de acord sa ne intalnim pentru tranzactie.
La intalnire - surpriza - nu a acceptat pretul monedelor - 2 dolari, ci a insistat sa ii platesc si shippingul - 4 dolari. Nu e o suma mare, dar mi se pare un principiu nesanatos. Parerea mea este ca nu a vandut piesele la pretul sperat, si a vrut sa suplimenteze. Am refuzat, si l-am rugat sa initieze anularea licitatiei, fara nici un resentiment.
Vanzatorul nu doreste sa anuleze tranzactia, asa ca acum am "unpaid item", si nu stiu ce sa fac.
citind in topicurile de mai sus tin sa precizez ca eu am colaborat f. bine cu jcoins si jonutz ... iar in privinta userului loldia nu stiu ce se poate reprosa, domnul este de o corectitudine rara.