PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
clujsergiu

targ

Mesaj de clujsergiu »

Din cate stiu eu la Madrid se tine targ in fiecare duminica in Piata Mayor. Pe langa aceasta piata mai sunt cateva magazine de profil (trebuie sa te uiti atent pt. ca sunt micute).
Dmariog

Mesaj de Dmariog »

Foto de la a doua editie din Parcul Carol: http://www.targulcolectionarilor.ro/ind ... 5&Itemid=4
Faszika

Mesaj de Faszika »

In cluj, in Iulius Mall nu numai 23 august e targ ci 22-23 (sambata-duminica)
Numismatii au 6m patrati pt. vanzare - atat stiu
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Intre 21 si 23 August este targ de antichitati pe Bd. Aviatorilor: http://www.realitatea.net/parada-de-uni ... 93877.html

Sper sa fie mai reusit decat cel din iulie cand dintre cele 100 de casute majoritatea erau neocupate sambata dimineata.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Pe b-dul Aviatorilor au fost pana acum cel putin 4 targuri. Dupa prima editie casutele au fost ocupate.Se pare ca se doreste a fi unul permanent. A fost organizat chiar si in timpul targului din parcul Carol.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Am inteles ca va fi saptamanal, dar cu tematica diferita. :wink:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

vlahul scrie:Pe b-dul Aviatorilor au fost pana acum cel putin 4 targuri. Dupa prima editie casutele au fost ocupate.Se pare ca se doreste a fi unul permanent. A fost organizat chiar si in timpul targului din parcul Carol.
E posibil ca eu sa ma fi dus la prima editie, aceea de care spuneam ca nu a fost prea reusita. Din articolul citat, se pare ca acum e a patra. Oricum, e bine ca sunt. Am observat ca pana la targul de la Brasov (12 Septembrie) va fi targ in Bucuresti la fiecare sfarsit de saptamana. Deci, pregatiti-va cu bani :) .
ZAR

Mesaj de ZAR »

Targ la Sutu : 19-20 septembrie '09.
Plus : Noaptea Alba a Muzeelor. :wink:
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Clubul colectionarilor din Odesa - saptamanal, duminica, intre 9:00-13:00,
strada Marazlievskaya, 34a.
Intrarea - 3 hrivne (0.25 euro). Atmosfera foarte placuta, lume binevoitoare.
Mai multe persoane sunt interesate de piese romanesti, in special din perioada WWII.
La un colectionar acasa (am fost surprins de invitatie!) am avut ocazia sa vad o impresionanata colectie - peste 50 bucati de placute de identificare romanesti, gasite in timpul sapaturilor de langa Odesa. Pe unele din ele se mai poate citi si numele celor cazuti.
Doua persoane mi-au povestit ca s-au adresat la consulatul Romaniei din Odesa in vederea intreprinderii unor actiuni in comun, cum ar fi renovarea unui cimitir militar romanesc, dar nu au gasit intelegere si sustinere din partea autoritatilor romanesti.
clujsergiu

targ Cluj

Mesaj de clujsergiu »

Targ la Cluj-Napoca in data de 03 octombrie, Casa de Cultura a Studentilor (Piata Lucian Blaga) si saptamana viitoare targul de toamna de la Negreni, jud. Cluj (cu o activitate mai intensa incepand de miercuri 07 octombrie pana duminica 11 octombrie 2009).
Mike

Mesaj de Mike »

Asa mult tine targul ?
clujsergiu

targ

Mesaj de clujsergiu »

Din cate stiu comerciantii vin de miercuri sa ocupe loc, dar apogeul targului este sambata si duminica. Targul de la Casa de Cultura a fost mai slab ca anul trecut din punct de vedere a numarului de vanzatori / cumparatori. La 06,10 nu era nmeni, iar la 11,30 lumea cam strangea lucrurile.
Ultima oară modificat 05 Oct 2009, 17:47 de către clujsergiu, modificat 1 dată în total.
21 inf

Mesaj de 21 inf »

Ieri a fost un targ de antichitati la Oradea, cu vreo 12-15 expozanti, printre care si cativa numismati.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Targ la Sofitel (WTC) : 19-20 Decembrie 2009. :)
Metal Hammer

Mesaj de Metal Hammer »

Stie cineva daca are loc vreun targ la Ploiesti?
Orice lucru bun in viata este ilegal,imoral sau ingrasa
Scrie răspuns