PROGRAM TARGURI SI EXPOZITII CU VANZARE 2009
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
clujsergiu

targ
Din cate stiu eu la Madrid se tine targ in fiecare duminica in Piata Mayor. Pe langa aceasta piata mai sunt cateva magazine de profil (trebuie sa te uiti atent pt. ca sunt micute).
Foto de la a doua editie din Parcul Carol: http://www.targulcolectionarilor.ro/ind ... 5&Itemid=4
-
Faszika
- andi_codescu

Intre 21 si 23 August este targ de antichitati pe Bd. Aviatorilor: http://www.realitatea.net/parada-de-uni ... 93877.html
Sper sa fie mai reusit decat cel din iulie cand dintre cele 100 de casute majoritatea erau neocupate sambata dimineata.
Sper sa fie mai reusit decat cel din iulie cand dintre cele 100 de casute majoritatea erau neocupate sambata dimineata.
- andi_codescu

E posibil ca eu sa ma fi dus la prima editie, aceea de care spuneam ca nu a fost prea reusita. Din articolul citat, se pare ca acum e a patra. Oricum, e bine ca sunt. Am observat ca pana la targul de la Brasov (12 Septembrie) va fi targ in Bucuresti la fiecare sfarsit de saptamana. Deci, pregatiti-va cu banivlahul scrie:Pe b-dul Aviatorilor au fost pana acum cel putin 4 targuri. Dupa prima editie casutele au fost ocupate.Se pare ca se doreste a fi unul permanent. A fost organizat chiar si in timpul targului din parcul Carol.
Clubul colectionarilor din Odesa - saptamanal, duminica, intre 9:00-13:00,
strada Marazlievskaya, 34a.
Intrarea - 3 hrivne (0.25 euro). Atmosfera foarte placuta, lume binevoitoare.
Mai multe persoane sunt interesate de piese romanesti, in special din perioada WWII.
La un colectionar acasa (am fost surprins de invitatie!) am avut ocazia sa vad o impresionanata colectie - peste 50 bucati de placute de identificare romanesti, gasite in timpul sapaturilor de langa Odesa. Pe unele din ele se mai poate citi si numele celor cazuti.
Doua persoane mi-au povestit ca s-au adresat la consulatul Romaniei din Odesa in vederea intreprinderii unor actiuni in comun, cum ar fi renovarea unui cimitir militar romanesc, dar nu au gasit intelegere si sustinere din partea autoritatilor romanesti.
strada Marazlievskaya, 34a.
Intrarea - 3 hrivne (0.25 euro). Atmosfera foarte placuta, lume binevoitoare.
Mai multe persoane sunt interesate de piese romanesti, in special din perioada WWII.
La un colectionar acasa (am fost surprins de invitatie!) am avut ocazia sa vad o impresionanata colectie - peste 50 bucati de placute de identificare romanesti, gasite in timpul sapaturilor de langa Odesa. Pe unele din ele se mai poate citi si numele celor cazuti.
Doua persoane mi-au povestit ca s-au adresat la consulatul Romaniei din Odesa in vederea intreprinderii unor actiuni in comun, cum ar fi renovarea unui cimitir militar romanesc, dar nu au gasit intelegere si sustinere din partea autoritatilor romanesti.
-
clujsergiu

targ Cluj
Targ la Cluj-Napoca in data de 03 octombrie, Casa de Cultura a Studentilor (Piata Lucian Blaga) si saptamana viitoare targul de toamna de la Negreni, jud. Cluj (cu o activitate mai intensa incepand de miercuri 07 octombrie pana duminica 11 octombrie 2009).
-
clujsergiu

targ
Din cate stiu comerciantii vin de miercuri sa ocupe loc, dar apogeul targului este sambata si duminica. Targul de la Casa de Cultura a fost mai slab ca anul trecut din punct de vedere a numarului de vanzatori / cumparatori. La 06,10 nu era nmeni, iar la 11,30 lumea cam strangea lucrurile.
Ultima oară modificat 05 Oct 2009, 17:47 de către clujsergiu, modificat 1 dată în total.
- Metal Hammer