George Washington , William McKinley , Theodore Roosevelt , Franklin Delano Roosevelt , Harry S. Truman , Gerald R. Ford , George Bush , William J. Clinton si multi altii mai putini cunoscuti au fost masoni afermati. Deci treaba cu simbolurile masonice de pe bancnota de un dolar chiar nu mi se pare deloc iesita din comun atata timp cat atat presedintii ca si vicepresedintii si multi oameni politici ai americii au facut si fac parte din aceasta miscare.E ceva normal !...?LM scrie:Probabil sunt off topic,dar ca tot vine vb de simboluri masonice,bancnota de 1 dolar e plina de astfel de "simboluri".Destul de interesanta treaba asta cu dolarul...
1000 lei mai 1991
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Nu este normal domnule ovidiu!Insa acestea sunt lucruri care ma depasesc in totalitate.Lumea nu e locul perfect in care sa traim.O lume cu intelesuri ascunse,teorii ale conspiratiei,adaptari ale religiei,implantare de cipuri...societati secrete,etc.Nu e bine deloc.Lumea asta este mai mult decat ce pare a fi la prima vedere,mult mai mult. 
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Domnule LM aveti dreptate lumea asta este mai mult decat ce pare a fi la prima vedere dar trebuie sa va contrazic putin...masoneria nu este o miscare secreta ci mai degraba "discreta"! E o diferenta. "adaptari ale religiei"... sa stiti ca masoneria in primul rand nu este o RELIGIE , ea lasand liberi afiliatii sai de a urma religia pe care si-o doresc. Din masonerie au facut parte cred ca 50 % din presedintii americani , Gheddafi , Arafat , presedinti francezi , regi ai Angliei , Belgiei , Olandei , Danemarcei , Norvegiei , dar si muzicisti cunoscuti ca : Bach , Beethoven , Haydn , Mozart , Paganini , Schubert si lista ar putea continua la nesfarsit dar suntem offtopic. Mi se pare cam greu sa tii secreta o miscare care a avut asemenea adepti de renume mondial.
Numai bine !
Numai bine !