informatii 5 koroane arad
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
informatii 5 koroane arad
ce imi puteti spune despre aceasta bancnota?
- Fişiere ataşate
-
- arad19xxxxxx_5K_f.jpg (81.79 KiB) Vizualizat de 5777 ori
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Presupun ca doriti sa prezentati si aceasta piesa in lucrarea pe care o editati acum. Nici eu nu stiu mai nimic despre aceasta piesa, desi am vazut-o de multe ori in licitatii, dar vin cu un sfat (putin offtopic): daca nu aveti informatii SIGURE despre ceva, in special despre aceste notgelduri, mai bine sa nu ziceti nimic despre piesa respectiva. Eventual o prezentati, o descriere scurta, si atat. Altfel, daca prezentati informatii bazate pe zvonuri, fara surse verificate, riscati ca lucrarea dvs. sa fie catalogata in aceeasi categorie cu celebrele "cataloage" de la Zimbrul Carpatin.
Aldor scrie:Presupun ca doriti sa prezentati si aceasta piesa in lucrarea pe care o editati acum. Nici eu nu stiu mai nimic despre aceasta piesa, desi am vazut-o de multe ori in licitatii, dar vin cu un sfat (putin offtopic): daca nu aveti informatii SIGURE despre ceva, in special despre aceste notgelduri, mai bine sa nu ziceti nimic despre piesa respectiva. Eventual o prezentati, o descriere scurta, si atat. Altfel, daca prezentati informatii bazate pe zvonuri, fara surse verificate, riscati ca lucrarea dvs. sa fie catalogata in aceeasi categorie cu celebrele "cataloage" de la Zimbrul Carpatin.
p.s. (offtopic) referitor la notgeldul din albumul foto cu apoteca cubin.... unde este acesta localitate Cubin? nu am gasit nimic... si-a schimbat denumirea??
- Fişiere ataşate
-
- p4_f.jpg (76.39 KiB) Vizualizat de 5691 ori
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin