Targ la Constanta

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Dmariog

Targ la Constanta

Mesaj de Dmariog »

Este programat un targ la Constanta in perioada 15-16 August in Piata Ovidiu. Persoanele care vor sa participe sa-mi trimita pm pentru a le da detalii!
claudiu1988

Mesaj de claudiu1988 »

Slabut targul, am stat de la 8 pana pe la 15 si nu am reusit sa cumpar nimic, din punct de vedere decoratii militare, civile perioada 1877-1947 foarte slab, sunt un pic dezamagit dar astept cu nerabdare targul de la Eforie Sud :D
noapte in cuba

Mesaj de noapte in cuba »

Am fost si eu acum cateva zile la un targ in Mamaia.
alexie
**
**

Mesaj de alexie »

claudiu1988 scrie:Slabut targul, am stat de la 8 pana pe la 15 si nu am reusit sa cumpar nimic, din punct de vedere decoratii militare, civile perioada 1877-1947 foarte slab, sunt un pic dezamagit dar astept cu nerabdare targul de la Eforie Sud :D
Pentru un profan ca mine a fost "raiul pe pamant", cei aflati in cautarea unor piese deosebite ...nu pot sa ma pronunt daca au ratat ceva, eu avand alte obiective. Am achizitionat diverse monede (750 grame :P ), per total a iesit un pret bun pe bucata.
Facusem si cateva poze dar de atata "crop" si "resize" am reusit performanta sa le distrug.
O impresie placuta mi-a lasat domnul Negru Marius din Buzau (din pacate va absenta la Eforie).
Cucurigu! boieri mari,
Daţi puguţa cu doi bani!
Scrie răspuns