Nici o referire la baterea monedelor aniversare (apropos de pretul baterii)
Articol evz despre baterea monedei in Romania
Articol evz despre baterea monedei in Romania
Am citit in editia online a ziarului urmatorul articol: http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -Romania-/
si pretul cerut de BNR la vanzare.
Ala este
- Comunicat BNR.
Ultima oară modificat 24 Aug 2009, 11:17 de către skortzy, modificat 1 dată în total.
Dimineata la 10 nu aparuse comunicatul. Acum a aparut.
E o premiera cand niste imagini "scapa" inaintea comunicatului.
Am o rugaminte la colegii de forum din Iasi.
Din experienta, cam dupa cate zile de la punerea in circulatie apar piesele la BNR Iasi ?
Am drum la Iasi saptamana viitoare si as vrea sa stiu daca il primesc pana ajung eu.
E o premiera cand niste imagini "scapa" inaintea comunicatului.
Am o rugaminte la colegii de forum din Iasi.
Din experienta, cam dupa cate zile de la punerea in circulatie apar piesele la BNR Iasi ?
Am drum la Iasi saptamana viitoare si as vrea sa stiu daca il primesc pana ajung eu.
De obieci in saptamana urmatoare a punerii in circulatie, dar depinde foarte mult daca au transport la sucursala. De obicei, se facea trasnport Martea si Joia. Dar oricum banca este in zona centrala, asa ca iti poti face un drum pe acolo.sorin70 scrie: Am o rugaminte la colegii de forum din Iasi.
Daca esti si in week-end in Iasi, te asteptam si la o cafea intre forumisti

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Am fost ieri in Iasi si am luat setul. Mai erau la vanzare.
Atentie ca sunt seturi cu unele probleme, spre exemplu am vazut la unul mici punctulete pe moneda de 1 ban.
131 de lei e scump dar e singura emisiune BNR dintr-un an pe care mi-o mai pot permite datorita preturilor mari si a faptului ca trebuie sa am ocazia sa ajung la Bucuresti sau Iasi pentru achizitie.
Atentie ca sunt seturi cu unele probleme, spre exemplu am vazut la unul mici punctulete pe moneda de 1 ban.
131 de lei e scump dar e singura emisiune BNR dintr-un an pe care mi-o mai pot permite datorita preturilor mari si a faptului ca trebuie sa am ocazia sa ajung la Bucuresti sau Iasi pentru achizitie.