Cateva colite - rog evaluare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
eder
Cateva colite - rog evaluare
-St. Popescu - ,,Pranzul seceratorilor''
-Mexic '70 (A Popescu)
-Intereuropeana 1989 - Colaborarea cultural economica
-Aniversarea a 40 de ani de la infiintarea P.C.R.
-Jocurile olimpice de iarna 1964
-Cosmonautii lumii - 12.04.1961-12.06.1963
-Posta Romana-Posta Yugoslava 1965
Daca se poate o evaluare.
Multumesc.
-Mexic '70 (A Popescu)
-Intereuropeana 1989 - Colaborarea cultural economica
-Aniversarea a 40 de ani de la infiintarea P.C.R.
-Jocurile olimpice de iarna 1964
-Cosmonautii lumii - 12.04.1961-12.06.1963
-Posta Romana-Posta Yugoslava 1965
Daca se poate o evaluare.
Multumesc.
-
eder
Da, multumesc.
Mai am patru carti, daca se poate face o evaluare. M-ar interesa pretul pietei, am vazut ca nu prea mai au cautare cele marxiste.
Cea de-a patra este ,,Problemele Leninismului,, de I. Stalin (960 pagini).
Mai am patru carti, daca se poate face o evaluare. M-ar interesa pretul pietei, am vazut ca nu prea mai au cautare cele marxiste.
Cea de-a patra este ,,Problemele Leninismului,, de I. Stalin (960 pagini).
- Fişiere ataşate
-
- P16-07-09_10[1].23.jpg (68.42 KiB) Vizualizat de 9888 ori
-
- P16-07-09_10[1].23%5B1%5D.jpg (72.17 KiB) Vizualizat de 9888 ori
-
- P16-07-09_10[1].23%5B2%5D.jpg (63.53 KiB) Vizualizat de 9888 ori
-
eder
Da, inteleg, eu doresc sa pun un pret pentru cei interesati.ZAR scrie:Criteriu gresit...eder scrie:Banuiesc ca au valoare scazuta din moment ce nu primesc niciun un raspuns ...
Valorile obiectelor sunt diferite pt. fiecare dintre noi, functie de interes.
Practic merita exact atat cat e dispus cineva sa plateasca ca sa le detina.
De aceea as dori o evaluare aproximativa (de gidaj), pentru a putea afisa un pret convenabil pentru ambele parti.
Avand in vedere profilul forumului, nu stiu daca este locul cel mai potrivit ca sa primiti ceea ce doriti. Poate un anticar sa fie mai la obiect. Daca mizati numai pe vechimea lor, aici pot sa va ajut eu si sa va spun ca nu-s suficient de vechi ca sa aibe un pret notabil numai prin vechime. Probabil cativa lei. Daca insa vor fi expuse undeva unde exista persoane interesate de continut si/sau editie probabil puteti lua ceva mai mult pe ele. Cam atat as putea sa va spun fara sa intru intr-o zona gri 
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
-
eder
Multumesc.berserkr scrie:Avand in vedere profilul forumului, nu stiu daca este locul cel mai potrivit ca sa primiti ceea ce doriti. Poate un anticar sa fie mai la obiect. Daca mizati numai pe vechimea lor, aici pot sa va ajut eu si sa va spun ca nu-s suficient de vechi ca sa aibe un pret notabil numai prin vechime. Probabil cativa lei. Daca insa vor fi expuse undeva unde exista persoane interesate de continut si/sau editie probabil puteti lua ceva mai mult pe ele. Cam atat as putea sa va spun fara sa intru intr-o zona gri
-
eder
Multumesc.vlahul scrie:E putin probabil sa valoreze peste 1 leu volumul. Aceste lucrari despre comunism au fost tiparite in tiraje extrem de mari, multe ajungand chiar in bibliotecile din zonele rurale. Tone de astfel de carti au luat drumul centrelor de materiale refolosibile cu camioanele in anii '90.
Daca puteti sa ma ajutati si cu celelalte doua.