Rog identificare!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Rog identificare!
As dori sa aflu detalii despre medalia din imagine! Multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- medalie.jpg (47.4 KiB) Vizualizat de 9712 ori
...cand inceteaza cauza, inceteaza si efectul!
-
stefan vasilita

- boonicootza

Cred ca multi dintre bunicii nosti au primit-o.
Al meu, da, si o am si acum, cu toate ca i-am pierdut brevetul si cutia...
Al meu, da, si o am si acum, cu toate ca i-am pierdut brevetul si cutia...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
In incercarea de a pastra (si evidentia) decoratiile bunicului m-am gandit sa efectuez o combinatie din hobby-uri. In ciuda banalitatii decoratiilor in cauza, am considerat ca pentru bunicu au reprezentat ceva (cu referinta directa la toti bunicii). Decat pe taraba unui "Le Connoisseur" mai bine asa....sper sa am o nepoata la fel de intreprinzatoare care sa-si faca salbe si accesorii din monedele mele decat sa am un nepot care sa apeleze la "taraba". Oricum indiferent de finalitate mi-am propus sa perseverez : Sa-si rupa spatele, mama lor de nepoti! 
In cazul in care considerati interventia ca fiind offtopic, priviti-o ca o incercare disperata de imbogatire, aveam un amarat de 10 lei (la avatar) inainte de postare, pai nu?
In cazul in care considerati interventia ca fiind offtopic, priviti-o ca o incercare disperata de imbogatire, aveam un amarat de 10 lei (la avatar) inainte de postare, pai nu?
- Fişiere ataşate
-
- 30 APRILIE 1945 024.jpg (65.22 KiB) Vizualizat de 8041 ori
-
- 30 APRILIE 1945 025.jpg (60.51 KiB) Vizualizat de 8041 ori
-
- 23 AUGUST 1944 045.jpg (65.12 KiB) Vizualizat de 8041 ori
-
- 23 AUGUST 1944 046.jpg (57.92 KiB) Vizualizat de 8042 ori
Cucurigu! boieri mari,
Daţi puguţa cu doi bani!
Daţi puguţa cu doi bani!