un sfat

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
crilogyx

un sfat

Mesaj de crilogyx »

Un user de pe okazii mi-a castigat 2 licitatii si nu raspunde la mail. Nu pot sa dau de el de vreo 3 saptamani. Am observat ca are mai multe conturi prin faptul ca 3 dintr ele sunt facute in datele de 13,14,15 a aceleiasi luni,acelasi an si sunt cateva licitatii castigate intre aceste 3 conturi. Daca ii dau 2 negative cu siguranta el va raspunde la fel chiar daca nu sunt vinovat cu nimic si nu vreau sa-mi stric reputatia,deci ce ma sfatuiti sa fac?

ps: mai e un mic capitol inainte inainte de toata povestea asta care inca nu cred ca conteaza
badin19

Mesaj de badin19 »

despre ce user este vorba? iar in privinta calificativelor cei de la okazii le pot anula.
Divide et impera
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

just_sexylady ,costy_co ,costy_coo.

Licitatiile au fost castigate de justsexylady, dar sunt sigur ca e de fapt costy_co.
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

Exact cum ma asteptam am primit calificative negative. Cum iau legatura cu cei de la okazii.ro sa mi le anuleze?
claus

Mesaj de claus »

scrieti-le pe adresa de e-mail, va vor raspunde repede. cel putin mie a doua zi mi-au raspuns.

dati-le argumente solide ca nu meritati negativul, altfel veti ramane cu el.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Puteti sa le dati orice argumente, tot veti ramane cu negativele. Am si eu niste negative primite de la unul care nu a vrut sa plateasca ce a cumparat.

SI ca o sugestie pentru cei de la okazii, daca citesc, cand suspenda un user, ar trebui sa anuleze si toate calificativele date de acel user.
badin19

Mesaj de badin19 »

Aldor scrie:cand suspenda un user, ar trebui sa anuleze si toate calificativele date de acel user.
corect, sau cel putin negativele.
Divide et impera
Freddy

Mesaj de Freddy »

Mie mi le-au sters de doua ori, calificativele negative. Dar le-am adus argumente.
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Si mie mi-a sters un calificativ negativ de la un user, fara prea multe argumente, pentru ca tipul nu avea decat vreo 3-4 calificative din care aproape toate erau negative. Acum am o alta problema, exista tot mai multe persoane cu cont nou care liciteaza la mine si nu mai vor sa cumpere, ori au telefonul inchis, ori nu raspund, iar pe e-mail nici atat. Ei iau in continuare comisionul de la mine si nimic mai mult, le am scris de doua ori dar degeaba, pacat de bataia asta de joc, dar sa nu uitam in ce tara traim...........
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Probabil ca ar trebui sa le explicati ca tranzactia nu a avut loc si ca percep comisionul abuziv. La "negativ" sau" intelegere reciproca" stiam ca nu se percep comisioane...
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

Si eu stiam ca daca trece o luna si nu obtii calificativul in urma vanzarii, iti restitue comisionul inapoi, dar cred ca a expirat aceasta oferta la ei.
Cunoscandu-ti istoria iti cunosti viata.
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

Le-am dat mesaj la cei de la okazii dar nu au raspuns nici pana acum,cert este ca eu raman cu negativele...:((
Scrie răspuns