Bancnote interesante
Bancnote interesante
ce parere aveti despre aceste bancnote cu stampila romaneasca?
- Fişiere ataşate
-
- 2 korona.JPG (49.7 KiB) Vizualizat de 17454 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Oficial nu au fost stampilate nominalurile mici nici la bancnotele BGR. Dar am vazut exemplare de 1 leu stampilate. Ori accidental, ori au stampilat tot ce au prins, ori in cel mai rau caz, sunt asa cum ai spus, stampile false.Aldor scrie:Ori au fost stampilate accidental, ori sunt stampile false. Nominalurile mai mici de 1 si 2 kronen nu s-au stampilat oficial.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
bancnotele le am de la un colectionar cunoscut din brasov care are o colectie frumoasa cu multe raritati de vanzare deci eu nu cred sa fi stamilat el aceste bancnote in plus ca mi-lea dat cu 10 ron
nu cred ca s-ar fi ocupat cu gainariile acestea cand avea de vanzara 1000 lei 1947 cateva bucati si 500 lei 1947
nu cred ca s-ar fi ocupat cu gainariile acestea cand avea de vanzara 1000 lei 1947 cateva bucati si 500 lei 1947
bogdanj scrie:La targul de la Suceava din aprilie 2008 s-a vandut o astfel de stampilasorin70 scrie:Si pe mine m-au pus pe ganduri stampilele perfecte.
Pretul 100 USD sau EUR nu mai retin.
Dar nu arata asa de bine , partea centrala era uzata aproape complet.
ehee... atunci o sa vedem din ce in ce mai multe astfel de "raritati" pe piata, si bineinteles diverse ciudatenii ca 1000 marci germane cu stampila...
Divide et impera
nu pot sa spun ca dl acela le-a falsificat..... nici nu il cunosc si cine stie? , oricum bancnotele de 1000 lei 1947 si 500 lei 1947 nu sunt asa mari raritati....zavicsa scrie:bancnotele le am de la un colectionar cunoscut din brasov care are o colectie frumoasa cu multe raritati de vanzare deci eu nu cred sa fi stamilat el aceste bancnote in plus ca mi-lea dat cu 10 ron
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
KLARK
Stampila ciudata.
Am si eu o bancnota de 1 dolar american din 1995 cu o stampila ciudata.
Am cumparat-o de la banca (BCR Campina).
Bancnota are seria: L 44407771 E
Pe stampila scrie "FOR BANK USE ONLY" si "U.S.BANK" si mai are o data: 01 07 9? (stampila e cam stearsa)
Ce inseamna asta?
Pe stampila scrie "FOR BANK USE ONLY" si "U.S.BANK" si mai are o data: 01 07 9? (stampila e cam stearsa)
Ce inseamna asta?
- Fişiere ataşate
-
- SP_A0465.jpg (46 KiB) Vizualizat de 17024 ori
-
- SP_A0466.jpg (41.65 KiB) Vizualizat de 17024 ori
-
cristoph
Re: Stampila ciudata.
Ceva de genul asta s-a mai discutatKLARK scrie:Am si eu o bancnota de 1 dolar american din 1995 cu o stampila ciudata.
Ce inseamna asta?
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... ila+dollar
- GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL

-
KLARK
As crede ca e o stampila aplicata accidental sau in joaca, ce inteleg din ea se traduce "Comanda Nr......" Am descifrat Komanda si Br. (prescurtarea de la Broj = Numar in limba sirba) Probabil o stampila ce se aplica pe bonuri de comanda si ar putea fi de oriunde, de la croitorie, cizmarie si pina la restaurante...