Craiova?

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
badin19

Craiova?

Mesaj de badin19 »

are cineva cunostinta daca este un targ in Craiova? este cinva de pe forum din Craiova?
Divide et impera
keyser
**
**

Mesaj de keyser »

Eu sunt din Craiova. Nu stiu sa fi fost aici targuri numismatice, cel putin nu in 2009. Stiu ca erau cativa colectionari care se intalneau intr-un club - Antik.

Apropo de asta, daca mai este cineva din Craiova, in urma cu cativa ani am vazut monede la vanzare in targul Romanesti. Stie cineva daca mai sunt?
badin19

Mesaj de badin19 »

dumneavostra ce colectionati?
Divide et impera
keyser
**
**

Mesaj de keyser »

Colectionez in principal monede din Romania. Am si din alte tari, majoritatea din perioada moderna.
Bebete
nou in forum
nou in forum

Mesaj de Bebete »

keyser scrie:Eu sunt din Craiova. Nu stiu sa fi fost aici targuri numismatice, cel putin nu in 2009. Stiu ca erau cativa colectionari care se intalneau intr-un club - Antik.

Apropo de asta, daca mai este cineva din Craiova, in urma cu cativa ani am vazut monede la vanzare in targul Romanesti. Stie cineva daca mai sunt?
Eu am fost in Romanesti si mai sunt monede de vanzare. Foarte multe straine si foarte putine romanesti(si scumpe).
Scrie răspuns