Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Cornelius Agrippa

Mesaj de Cornelius Agrippa »

La mine acum functioneaza normal. Poate putin cam greoi...
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Inca:
Fişiere ataşate
Okazii.JPG
Okazii.JPG (96.44 KiB) Vizualizat de 16934 ori
andreka

Mesaj de andreka »

La ora asta este iar in mentenanta.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
claus

Mesaj de claus »

mai grav e cand ti se termina o licitatie la un pret ridicol din cauza ca nu merge siteul...

de apreciat imbunatatirile dar mai bine opreau de tot 2-3 zile si prelungeau licitatiile.
capa

Mesaj de capa »

vlahul scrie:Am discutat cu cei de la okazii si le-am spus ca cei care activeaza pe categoriile "obiecte de colectie" detin cele mai multe licitatii ( acum sunt aproximativ 100.000 ), impreuna cu "cartile" si "antichitatile" detin suprematie pe "domeniu". Iar daca se coalizeaza ) ca tot e la moda termenul ) vanzatorii si se muta pe alte site-uri okazii o sa scada in vizite si o sa piarda si reclama si ... poate chiar eventuala prezisa preluare a site-ului...
Scriu astea cu speranta ca citeste vreunul dintre cei de la okazii postul, ca altfel e inutil.
Mai are mult de lucrat okazii sa ajunga e-bay.
Dar care ar fi celelalte site-uri? Lipsa unui competitor serios e in sine o problema intrucat nu are cine sa motiveze suficient dorinta de progres.

Mie nu-mi place ca e un site general, iar dintre micile neplaceri amintesc:
- monedele moderne straine sunt la gramada
- la cautare sunt ingnorati termenii formati dintr-un singur simbol ('5 bani 1882' intoarce mai mult decat trebuie)
- nu exista atribute per categorie ca la eBay (ex. stare, an, monetarie, valoare nominala). Acestea pot imbunatati calitatea cautarilor.
vlahul scrie:Scriu astea cu speranta ca citeste vreunul dintre cei de la okazii postul, ca altfel e inutil. Mai are mult de lucrat okazii sa ajunga e-bay.
Sau poate citeste postul vreun om cu initiativa care dezvolta un competitor. :evil:
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

capa scrie:Dar care ar fi celelalte site-uri? Lipsa unui competitor serios e in sine o problema intrucat nu are cine sa motiveze suficient dorinta de progres.
Dar sunt bine cunoscute. Amintesc aici doar colectzii.ro sau aukro.ro ... probabil ca un search pe Goagal ajuta ...
capa

Mesaj de capa »

vlahul scrie:
capa scrie:Dar care ar fi celelalte site-uri? Lipsa unui competitor serios e in sine o problema intrucat nu are cine sa motiveze suficient dorinta de progres.
Dar sunt bine cunoscute. Amintesc aici doar colectzii.ro sau aukro.ro ... probabil ca un search pe Goagal ajuta ...
Asa este, multumesc.

colectzii.ro nu pare sa fie un competitor prea serios. M-a tratat prea repede cu:

Table 'colectzi_openx.Categorii' doesn't exist

aukro.ro in schimb e promitator.

(
Chiar daca nu inteleg prea bine cand se termina licitatiile:

Timp ramas: 2
)
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Mie-mi pare ca merge
http://colectzii.ro/licitatii/catalog/3 ... 81-carol-i
Acum la fiecare site este o perioada de acomodare, okazii este mai simplu pt ca deja il stim ...
La fel si Windows e mai usor decat Linux, doar e primul so folosit...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

clujsergiu

aukro

Mesaj de clujsergiu »

As opta mai degraba pentru Colectii.ro decat aukro.ro, deoarece la aukro am uitat parola si de 3 luni inca nu mi-au raspun la cele 4 emailuri. Dar sunt doar un incepator cu o parere de cumparator nu si vanzator.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Ati incercat cu optiunea "Ai uitat parola?"
banivechi

Mesaj de banivechi »

Eu am avut o experienta destul de buna cu aukro si cu sora lui poloneza, allegro.pl. Cineva din Polonia si-a insusist imaginile unui notmunze pus de mine pe ebay, in timp ce licitatia mea inca nu era finalizata (!) si degeaba l-am somat pe formul licitatiei poloneze sa scoata pozele, pina nu mi-am facut cont pe aukro.ro (te poti loga si pe allegro.pl cu nickname-ul de pe site-ul romanesc) le-am scris celor de la allegro.pl si in 12 ore i-au suspendat contul. Si era de fapt o firma de antichitati cu multe feedback-uri. Dar am reusit sa le demonstrez cu inca un set de poze ca notgeldul e al meu si e pus pe ebay. Respectivul a apucat sa-mi scrie pina i s-a suspendat contul ca de fapt el setase finalul licitatiei sale inainte de finalul licitatiei mele (normal ca nu poseda fizic nici un notgeld macar similar) ca sa stie pina la ce suma sa poata licita la mine ca apoi sa vinda cu un cistig moneda in Polonia. Cum le merge unora mintea... el nu risca nimic, licita oricum la mine mai putin decit primise el cu o zi in urma pe site-ul polonez, si daca cistiga licitatia mea, ar fi platit si ma punea sa trimit moneda direct la cel care cistigase licitatia lui. Ghinionul lui ca a remarcat cineva similaritatea pozelor si m-a anuntat.
Revenind on-topic, aukro.ro mi s-au parut profesionisti, macar din punctul de vedere al rezolvarii problemelor. Fiindca, totusi, am feedback 0 pe aukro sau allegro...
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

banivechi scrie:... Respectivul a apucat sa-mi scrie pina i s-a suspendat contul ca de fapt el setase finalul licitatiei sale inainte de finalul licitatiei mele (normal ca nu poseda fizic nici un notgeld macar similar) ca sa stie pina la ce suma sa poata licita la mine ca apoi sa vinda cu un cistig moneda in Polonia. Cum le merge unora mintea... ...
:shock: si in occident mai zic ca noi romanii le-am inventat pe toate... :lol:
cristoph

Mesaj de cristoph »

banivechi scrie: Cum le merge unora mintea... el nu risca nimic, licita oricum la mine mai putin decit primise el cu o zi in urma pe site-ul polonez, si daca cistiga licitatia mea, ar fi platit si ma punea sa trimit moneda direct la cel care cistigase licitatia lui./quote]

Nu mi se pare o problema pentru ca probabil piesa respectiva era cumparata doar pentru comercializare si a scoate un profit.

Totusi mi se pare destul de riscant sa faci acest lucru. Cred ca cel mai bine este sa astepti sa primesti piesa respectiva si apoi sa o vinzi. Pot sa apara diferite probleme intre timp.
ovidiu^ scrie:
banivechi scrie:... Respectivul a apucat sa-mi scrie pina i s-a suspendat contul ca de fapt el setase finalul licitatiei sale inainte de finalul licitatiei mele (normal ca nu poseda fizic nici un notgeld macar similar) ca sa stie pina la ce suma sa poata licita la mine ca apoi sa vinda cu un cistig moneda in Polonia. Cum le merge unora mintea... ...
:shock: si in occident mai zic ca noi romanii le-am inventat pe toate... :lol:
Am vazut acum cateva luni aceasi chestie pe okazi. O moneda medievala din Muntenia care era era la vanzare pe ebay a aparut si pe okazi la vanzare. Pana la urma cred persoana respectiva a renuntat la cumpararea monedei si a sters licitatia de pe okazi.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu unul am retineri din ce in ce mai mari sa introduc ceva pentru vanzare pe okazii. Iar de cumparat... licitez poate o data la 2 luni. Asta din cauza pentru ca mi se pare ca sunt din ce in ce mai multi neseriosi pe acolo. Practic in ultimul timp am avut probleme la aprox. fiecare a treia tranzactie. E cam mult.
Scrie răspuns