Vand folii din plastic pentru bancnote 0.8 lei bucata

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Încuiat
getea250

Vand folii din plastic pentru bancnote 0.8 lei bucata

Mesaj de getea250 »

Foliie sunt cu 2, 3 sau 4 compartimente, bancnotele se baga prin lateral. Au dimensiunea clasica A4, se potrivesc oricarui biblioraft. Sunt din plastic perfect transparent, putin mai gros. Materialul din care sunt facute nu contine PVC (daunator in timp bancnotelor). Pretul pe bucata este de 0.8 lei.
Mai am folii pentru vederi. Acestea au 4 compartimente, folia fiind lipita pe mijloc, verticala si orizontala, cartile postale se introduc prin partea de sus.
Va stau la dispozitie la adresa getea250@gmail.com sau 0744706054
Dan
Fişiere ataşate
238943448-76953-500_500.jpg
238943448-76953-500_500.jpg (37.02 KiB) Vizualizat de 12127 ori
dorelb

Mesaj de dorelb »

Dle mi se pare normal sa precizati ca sunt confectionate de dvs. asa cum au fost si foliile pentru cartele pe care mi le-ai vandut fara a preciza ca le-ati produs dvs din folii clasice pentru documente luate din comert.
getea250

domnule 'avocatul poporului'....

Mesaj de getea250 »

Nu imi amintesc cand v-am cerut parerea eu sau restul clientilor care intra si citesc acest anunt. Numai bine va doresc eu si toti ceilalti clienti multumiti care au cumparat de la mine mii de astfel de folii . Pentru cei interesati sa viziteze link-ul de mai jos.
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... tml?page=2&
dorelb scrie:Dle mi se pare normal sa precizati ca sunt confectionate de dvs. asa cum au fost si foliile pentru cartele pe care mi le-ai vandut fara a preciza ca le-ati produs dvs din folii clasice pentru documente luate din comert.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Re: domnule 'avocatul poporului'....

Mesaj de PRONUMISMATICA »

getea250 scrie:Nu imi amintesc cand v-am cerut parerea eu sau restul clientilor care intra si citesc acest anunt.
Mai faceti astfel de ramarci la adresa oricarui utilizator de pe forum, si va sterg atat anuntul cat si contul.
getea250

Re: domnule 'avocatul poporului'....

Mesaj de getea250 »

Eu am venit cu ganduri pasnice. Acest domn nemultumit e un fost client de-al meu de acum 1 an. Aceasta discutie cu foliile am avut-o cu dansul in noiembrie 2008. Pana atunci si dupa discutie nu s-a mai plans nimeni ca nu am specificat ca foliile la acest pret nu sunt vreo super marca straina. Singurele discutii as vrea sa le am cu utilizatori ce doresc sa cumpere. Restul discutilor le voi tine pe mail sau telefon. Multumesc.
Aldor scrie:
getea250 scrie:Nu imi amintesc cand v-am cerut parerea eu sau restul clientilor care intra si citesc acest anunt.
Mai faceti astfel de ramarci la adresa oricarui utilizator de pe forum, si va sterg atat anuntul cat si contul.
amonra

Mesaj de amonra »

Trebuie totusi sa intelegeti ca in afara modului in care doriti sa vindeti si care va apartine, aceste folii nu vor multumi pe majoritatea celor de pe acest forum. De ce ? Pentru ca foliile normale de dosar contin diversi compusi, cel mai distructiv fiind clorul, care nu sunt deloc bune pentru o colectie de bancnote care se doreste sa tina zeci de ani in conservare perfecta.
Acele "firme scunpe" ofera produse inerte chimic.
Unica intrebuintare pentru numismatii ce se ocupa de bancnote ar fi sa-si sorteze si sa-si stocheze bancnote extrem de uzate de care nu se pot desparti.
Acesta probabil e si motivul supararii acelui fost client de acum un an.
Exista undeva pe forum un topic intreg, foarte vast despre curatare si convervarea pieselor, incercati sal gasiti si veti intelege aceasta "paranoia" a colectionarilor.
Pecunia non olet.
getea250

Specificare

Mesaj de getea250 »

"Acesta probabil e si motivul supararii acelui fost client de acum un an." Sunt impotriva!! Dansul a luat folii pentru cartele telefonice. Acestea nu se deterioreaza fiind facute dintr-un material mai nociv decat foliile astea. Am mai spus ca ma intereseaza decat comentariile celor ce vor sa cumpere, cei nemultumiti de calitate primind banii inapoi.
amonra scrie:Trebuie totusi sa intelegeti ca in afara modului in care doriti sa vindeti si care va apartine, aceste folii nu vor multumi pe majoritatea celor de pe acest forum. De ce ? Pentru ca foliile normale de dosar contin diversi compusi, cel mai distructiv fiind clorul, care nu sunt deloc bune pentru o colectie de bancnote care se doreste sa tina zeci de ani in conservare perfecta.
Acele "firme scunpe" ofera produse inerte chimic.
Unica intrebuintare pentru numismatii ce se ocupa de bancnote ar fi sa-si sorteze si sa-si stocheze bancnote extrem de uzate de care nu se pot desparti.
Acesta probabil e si motivul supararii acelui fost client de acum un an.
Exista undeva pe forum un topic intreg, foarte vast despre curatare si convervarea pieselor, incercati sal gasiti si veti intelege aceasta "paranoia" a colectionarilor.
amonra

Mesaj de amonra »

Si totusi, intrebarea ramane : la ce ar fi bune ? mai ales ca intelegeti la ce ma refer .
Discutia se poarta strict in jurul forumul de numismatica, nu ma refer la cartelel telefonice.
Pecunia non olet.
dorelb

Mesaj de dorelb »

stimate domn, nu am sa va cer dvs voie pt a-mi expune parerea pe acest forum din mai multe motive. Mi se pare corect sa precizati ca foliile sunt facute de dvs, asta daca nu doriti sa induceti in eroare cumparatorii. In plus pot sa va asigur ca buna parte din foliile cumparate s-au dezlipit, lucratura dvs lasind de dorit. Pe acest forum dupa cite stiu eu nu sunt agreati teparii. Pe piata se gasesc folii de calitate si mi se pare normal sa trag un semnal de alarma impotriva celor care vind gunoaie.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Daca domnul "getea250" ar fi pus ca titlu al topicului " Vand folii din plastic pentru bancnote 0.8 lei bucata - productie proprie " sunt sigur ca nu se supara nimeni. De altfel mi se pare si corecta o astfel de precizare , tocmai pentru a evita situatii neplacute. Daca d-vs ati fi precizat ca foliile le produceti d-vs eventualii cumparatori nu ar fi avut nimic sa va reproseze...
getea250

vand gunoaie facute in casa

Mesaj de getea250 »

Vand gunoaie de folii din plastic , facute in casa de catre mine, care se dezlipesc dupa maxim 1 saptamana. Acum sunteti multumit? E mai curat aerul pe care il respirati? Am impresia ca de cand ati cumparat acele folii gunoaie facute de mine nu mai aveti liniste si abia asteptati sa va expuneti parerea. Am pierdut prea mult timp cu aceste discutii si trebuie sa ma ocup de niste colete. Mai multi clienti asteapta niste multe sute de folii. Saracii ce teapa isi iau cu gunoaiele astea...Ma mai gandesc ca era o stare de letargie pe forumul acesta si multi au mai avut si ei motive sa foloseasca tastatura. Topicul poate sa fie inchis..(sa ramana deschis doar asa daca vor neaparat unii sa se dea si ei cu parerea)
P.S. Nu fac personal foliile.
dorelb scrie:stimate domn, nu am sa va cer dvs voie pt a-mi expune parerea pe acest forum din mai multe motive. Mi se pare corect sa precizati ca foliile sunt facute de dvs, asta daca nu doriti sa induceti in eroare cumparatorii. In plus pot sa va asigur ca buna parte din foliile cumparate s-au dezlipit, lucratura dvs lasind de dorit. Pe acest forum dupa cite stiu eu nu sunt agreati teparii. Pe piata se gasesc folii de calitate si mi se pare normal sa trag un semnal de alarma impotriva celor care vind gunoaie.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Topicul a fost inchis. La fel si contul dvs.
Încuiat