Buna ziua,
Sunt nou pe acest forum si as fi bucuros daca ati putea sa ma ajutati cu niste informatii.
Mi-au ramas ceva monezi de pe vremea cand imi placea sa colectionez. As vrea sa stiu, de ex, cum as putea sa stiu cu exactitate cat valoreaza o moneda, ptr ca am observat ca pretul aceleiasi monede poate varia intre cativa euro si cateva sute de euro, in functie de starea in care se gaseste moneda.
Iar dupa ce stiu cat valoreaza, unde as putea sa o vand? se fac licitatii pe net? sau trebuie sa le scot afara din tara? unde as putea sa primesc un pret bun?
unde se pot vinde?
De fapt dvs puneti intrebari de la experienta in numismatica pana la legislatie.:
1. Experienta: daca nu aveti o sa apelati la cineva care are pentru ca e o stiinta si nu ceva de invatat din ghiduri pentru neofiti;
2. Daca moneda este mai veche este ilegal s-o scoateti in afara (cititi topicurile dinainte legate de acest subiect).
1. Experienta: daca nu aveti o sa apelati la cineva care are pentru ca e o stiinta si nu ceva de invatat din ghiduri pentru neofiti;
2. Daca moneda este mai veche este ilegal s-o scoateti in afara (cititi topicurile dinainte legate de acest subiect).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
@dsonline "Mai la obiect" cu "ceva monezi de pe vremea" nu cred ca se poate. "Ceva monezi" nu inseamna nimic fara poze si caracteristici (diametru si eventual greutate). Alte colaborari nu vad in afara acestui forum unde la sectiunea "Identificare..." aveti tot ce va trebuie pentru a va lamuri.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!