Evaluare Singer

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

:D Eh chiar masini de cusut nu stiu daca se colectioneaza de cei de pe forum. Dar daca primesti un raspuns sunt si eu curios la o adica...chiar se vand astea?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu au nici o valoare deosebita dupa parerea mea. Nci nu cred ca cineva ar vrea sa cumpere asa ceva. Toate prostiile care apar in ziare du jdemii de euro sunt pacaleli, deci trebuie avut grija.

O sa mut topicul de aic in alta sectiunei, pentru ca nu are legatura cu numismatica
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Treaba cu pretul ridicat al unei masini de cusut este o pacaleala, ca sa nu spun escrocherie, lansata cu multi ani in urma. Asa ca nu va mai bateti capul cu asa ceva.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Se poate sa valoreze atat, chiar nu stiu, dar nu am auzit niciodata sa fi cautat cineva sa cumpere masini de cusut pe bune. :noidea:
banivechi

Mesaj de banivechi »

Poate doar cineva care are un atelier de croitorie... :lol:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Si caruia nu-i plac masinile electrice de cusut :)
claudiu_15
**
**

Mesaj de claudiu_15 »

Acest site apartine numismaticii nu masinilor de cusut Singer :P
sorin70

Mesaj de sorin70 »

claudiu_15 scrie:Acest site apartine numismaticii nu masinilor de cusut Singer :P
Dar sectiunea asta este dedicata si altor categorii , carti postale, timbre etc...
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

claudiu_15 scrie:Acest site apartine numismaticii nu masinilor de cusut Singer :P
Acest site apartine lui Aldor :lol: .
Mihai
consult

Mesaj de consult »

Aldor scrie:Se poate sa valoreze atat, chiar nu stiu, dar nu am auzit niciodata sa fi cautat cineva sa cumpere masini de cusut pe bune. :noidea:
Eu am cumparat prin vara o lucrare, catalog de fapt, numita "Unelte, masini si instalatii textile si de pielarie", editata de Muzeul National al Agriculturii si care se ocupa de asa-numita "arheologie industriala". Sunt descrise, printre altele si numeroase masini Singer din colectia muzeului. Desi muzeul mai face si achizitii, prefera totusi donatiile :lol:
Lucrarea nu prezinta, bineinteles, repere cu privire la pretul masinilor. Cert este insa ca exista un interes si pentru acest tip de obiecte, si trebuie sa recunosc ca unele pot fi considerate destul de "cool". Eu unul, desi nu am o inclinatie deosebita catre acest domeniu, am achizitionat lucrarea dupa ce am vazut o mica expozitie cu astfel de obiecte.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

consult scrie:Desi muzeul mai face si achizitii, prefera totusi donatiile :lol:
In general muzeele prefera donatiile :D
Scrie răspuns