Gold Eagles $20, certificate, disponibile
Gold Eagles $20, certificate, disponibile
De vanzare 2 buc. $20 Golden Eagles, certificate MS62 de catre NGCA.
12,800 perechea, sau 6,400 lei/bucata.
Contactati va rog prin mesaj privat - livrarea se face numai in persoana, in Cluj - Multumesc.
12,800 perechea, sau 6,400 lei/bucata.
Contactati va rog prin mesaj privat - livrarea se face numai in persoana, in Cluj - Multumesc.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_7003-2.JPG (82.82 KiB) Vizualizat de 6625 ori
-
- IMG_7005-2.JPG (83.04 KiB) Vizualizat de 6625 ori
In Dec. 2009 cand le-am listat ,aurul era sub $1,200/uncia. Acum este aproape $1,900. Pretul monedelor ramane acelas, in ciuda faptulu ca ele sunt purtatoare ale unei substantiale valori numismatice: e vorba de doi American Gold Eagles, piese de $20, cantarind 1 uncie/buc. Anii de batere sunt 1903, respectiv 1907, daca bine imi amintesc. Cine intelege asta, e invitat sa profite.
Rog numai cumparatori seriosi. Eventual, s-ar putea aranja livrarea in alta localitate.
adresa de email este unitaet arond yahoo.com
Rog numai cumparatori seriosi. Eventual, s-ar putea aranja livrarea in alta localitate.
adresa de email este unitaet arond yahoo.com
Pentru a face o oferta deja buna si mai atragatoare, am decis sa tai 200 de Lei din pretul fiecarei monede Liberty $20 Gold, cantarind 1 uncie de aur solid. Astfel, pretul devine 6,200Lei/bucata, sau 12,400 Lei/perechea.
O legenda americana poate fi a celui care realizeaza faptul ca premiumul de valoare numismatica, este de numai $300 peste pretul aurului "Bullion", precum cotat astazi.
Eventual, se poate aranja livrarea in alta localitate. E imposibil sa gasiti in Romania asa ceva in casetele sigilate cu atestatul de valoare MS 62 al NGCA..
unitaet arond yahoo.com
O legenda americana poate fi a celui care realizeaza faptul ca premiumul de valoare numismatica, este de numai $300 peste pretul aurului "Bullion", precum cotat astazi.
Eventual, se poate aranja livrarea in alta localitate. E imposibil sa gasiti in Romania asa ceva in casetele sigilate cu atestatul de valoare MS 62 al NGCA..
unitaet arond yahoo.com
-
colectionar_banatean
- **

Noroc cu ebay unde nu veti gasi aceleas monede gradate MS 62, ci doar "bullion" ceva mai ieftin. Ai mei Gold Eagles sunt disponibili la un pret chiar mai bun sau cel mult echivalent celor din SUA!
In plus nu puteti cumpara prin posta/Fedex/DHL din America si chiar de s-ar putea, de-abia va asteapta baietii locali cu pretentiile lor ridicole.
Sunt mult mai frumoase in realitate, fotografiile nu le fac dreptate.
In plus nu puteti cumpara prin posta/Fedex/DHL din America si chiar de s-ar putea, de-abia va asteapta baietii locali cu pretentiile lor ridicole.
Sunt mult mai frumoase in realitate, fotografiile nu le fac dreptate.
-
colectionar_banatean
- **

Dupa cum se vede, aurul e astazi cotat la $1,737/uncia si trendul este clar
In aceste conditii, pretul actual de 6,200 Lei/moneda nu va mai ramane valabil in scurta vreme. Sunt convins ca predictiile surselor autorizate care plaseaza aurul la peste $2,000 uncia anul acesta, sunt corecte.
In aceste conditii, adaosul numismatic pentru care am platit $400 peste pretul aurului in SUA, e de numai 250 Lei aici. Cine intelege, castiga.
In aceste conditii, pretul actual de 6,200 Lei/moneda nu va mai ramane valabil in scurta vreme. Sunt convins ca predictiile surselor autorizate care plaseaza aurul la peste $2,000 uncia anul acesta, sunt corecte.
In aceste conditii, adaosul numismatic pentru care am platit $400 peste pretul aurului in SUA, e de numai 250 Lei aici. Cine intelege, castiga.
[/img]Mina scrie:Pentru a face o oferta deja buna si mai atragatoare, am decis sa tai 200 de Lei din pretul fiecarei monede Liberty $20 Gold, cantarind 1 uncie de aur solid. Astfel, pretul devine 6,200Lei/bucata, sau 12,400 Lei/perechea.
Eventual, se poate aranja livrarea in alta localitate. E imposibil sa gasiti in Romania asa ceva in casetele sigilate cu atestatul de valoare MS 62 al PCG..
unitaet arond yahoo.com
- Fişiere ataşate
-
- au0365nyb.gif (7.25 KiB) Vizualizat de 5016 ori
-
colectionar_banatean
- **

buna
nu vreau sa va supar dar cat negociati sub 6000 lei si le iau pe ambele.sa vin la cluj ma costa cca. 200 $.si dupa ce vad aici sant singurul interesat.va multumesc pentru intelegere.
nu vreau sa va supar dar cat negociati sub 6000 lei si le iau pe ambele.sa vin la cluj ma costa cca. 200 $.si dupa ce vad aici sant singurul interesat.va multumesc pentru intelegere.
COLECTIONAR - MONEDE - STRAINE SI ROMANIA,DECORATII,MEDALII,VEDERI,CARTE VECHE,CARTE CU DEDICATIA AUTORULUI,DOCUMENTE,MANUSCRISE, E.T.C.
Doar aici sunteti singurul, credeti-ma. Loc de negociere nu prea mai este, dar daca doriti totusi o sansa la ele, as prefera sa discutam in particular: unitaet arond yahoo.comcolectionar_banatean scrie:buna