Oricum sunt la fel, chiar daca apar alte manastiri si alte personaje...Alex scrie:Nu, pentru ca votam "moneda anului", nu "emisiunea anului". Emisiunea respectiva are trei machete diferite. La celelalte emisiuni diferentele constau doar in valoarea inscrisa si metalul folosit.vlahul scrie:Probabil ca setul de monede cu manastiri din octombrie ar fi trebuit pus ca o singura emisiune.
Moneda romaneasca a anului 2008 - chestionar
Urmand firul logic toate sunt monede, fiecare cu avers si revers si in consecinta votarea nu si-ar mai avea rostul, nu?vlahul scrie:Oricum sunt la fel, chiar daca apar alte manastiri si alte personaje...Alex scrie:Nu, pentru ca votam "moneda anului", nu "emisiunea anului". Emisiunea respectiva are trei machete diferite. La celelalte emisiuni diferentele constau doar in valoarea inscrisa si metalul folosit.vlahul scrie:Probabil ca setul de monede cu manastiri din octombrie ar fi trebuit pus ca o singura emisiune.
Dumnezeule Mare! Vorbeam de cele trei monede cu manastirile...
N-am folosit nici
N-am folosit nici
niciAlex scrie: Urmand firul logic
ciAlex scrie: Presupunand
Despre asta a fost discutia...vlahul scrie:Probabil ca setul de monede cu manastiri din octombrie ar fi trebuit pus ca o singura emisiune.
vlahul scrie: Oricum sunt la fel, chiar daca apar alte manastiri si alte personaje...
Parerea mea este tot aceea cavlahul scrie:Despre asta a fost discutia...vlahul scrie:Probabil ca setul de monede cu manastiri din octombrie ar fi trebuit pus ca o singura emisiune.
Oricum,Alex scrie:... votam "moneda anului", nu "emisiunea anului". Emisiunea respectiva are trei machete diferite.
.Votarea s-a incheiat iar preferintele pentru "Moneda romaneasca a anului 2008" sunt distribuite astfel:
1. 90 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 (28 noiembrie 2008, aur) - 43.1%
2. 150 de ani de la emiterea mărcilor poştale "Cap de Bour" (5 mai 2008, argint) - 19.6%
3. Bicentenarul naşterii lui Simion Bărnuţiu (11 august 2008, argint) - 7.8%
4-5. Centenarul naşterii lui Costin Kiriţescu (6 iunie 2008, argint) - 5.9%
4-5. Tezaurul de la Hinova (24 decembrie 2008, aur) - 5.9%
6-8. 500 de ani de tipar la Mănăstirea Dealu (7 iulie 2008, argint) - 3.9%
6-8. Mănăstirea Cozia (20 octombrie 2008, argint) - 3.9%
6-8. 80 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune (27 octombrie 2008, argint) - 3.9%
9-11. Publius Ovidius Naso (3 martie 2008, aur, argint şi tombac cuprat) - 2.0%
9-11. Summitul NATO de la Bucureşti (28 martie 2008, aur, argint şi tombac cuprat) - 2.0%
9-11. Mănăstirea Voroneţ (20 octombrie 2008, argint) - 2.0%
12. Mănăstirea Brâncoveanu (20 octombrie 2008, argint) - 0%
Am remarcat ca unii au apreciat mai mult ideea emisiunii decat calitatea artistica a machetei monedei respective si au votat in consecinta. Am vrut sa pun in evidenta prin asta cat de mult conteaza subiectul unei emisiuni. Se pare ca pentru multi este mai important decat felul in care este realizata. As pune aici si nemultumirile legate de ne-emiterea unor monede consacrate oraselor care in 2008 au implinit 600 de ani de la prima atestare documentara. Va rog sa interpretati asta ca pe o simpla remarca si nu ca pe un repros. In fond fiecare a avut un singur vot si l-a folosit cum a crezut de cuviinta.
1. 90 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 (28 noiembrie 2008, aur) - 43.1%
2. 150 de ani de la emiterea mărcilor poştale "Cap de Bour" (5 mai 2008, argint) - 19.6%
3. Bicentenarul naşterii lui Simion Bărnuţiu (11 august 2008, argint) - 7.8%
4-5. Centenarul naşterii lui Costin Kiriţescu (6 iunie 2008, argint) - 5.9%
4-5. Tezaurul de la Hinova (24 decembrie 2008, aur) - 5.9%
6-8. 500 de ani de tipar la Mănăstirea Dealu (7 iulie 2008, argint) - 3.9%
6-8. Mănăstirea Cozia (20 octombrie 2008, argint) - 3.9%
6-8. 80 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune (27 octombrie 2008, argint) - 3.9%
9-11. Publius Ovidius Naso (3 martie 2008, aur, argint şi tombac cuprat) - 2.0%
9-11. Summitul NATO de la Bucureşti (28 martie 2008, aur, argint şi tombac cuprat) - 2.0%
9-11. Mănăstirea Voroneţ (20 octombrie 2008, argint) - 2.0%
12. Mănăstirea Brâncoveanu (20 octombrie 2008, argint) - 0%
Am remarcat ca unii au apreciat mai mult ideea emisiunii decat calitatea artistica a machetei monedei respective si au votat in consecinta. Am vrut sa pun in evidenta prin asta cat de mult conteaza subiectul unei emisiuni. Se pare ca pentru multi este mai important decat felul in care este realizata. As pune aici si nemultumirile legate de ne-emiterea unor monede consacrate oraselor care in 2008 au implinit 600 de ani de la prima atestare documentara. Va rog sa interpretati asta ca pe o simpla remarca si nu ca pe un repros. In fond fiecare a avut un singur vot si l-a folosit cum a crezut de cuviinta.

si
?