Problema cu e-mailurile s-a rezolvat.
Cred ca inca nu e cunoscut, si de aceea au listat doar putine persoane piese spre vanzare. De functionat functioneaza foarte bine, are unele functiuni care nu exista pe alte siteuri de licitatii romanesti, are destul de multe facilitati.. si se mai pot adauga multe altele, numai interes sa fie.
Un nou site de licitatii - antiqbid.com - antiqbid.ro
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Salut initiativa, m-am inscris si eu. La mine paginile se incarca partial incomplete.
Exista forum/mesagerie privata la licitatii (scuze - dar eu nu am gasit) ?
Pt. dl. Aldor : Am licitat la un clasor Numis si vreau sa stiu ce culori aveti disponibile. Multumesc.
http://www.antiqbid.com/Album-monede-Le ... 00124.html
Exista forum/mesagerie privata la licitatii (scuze - dar eu nu am gasit) ?
Pt. dl. Aldor : Am licitat la un clasor Numis si vreau sa stiu ce culori aveti disponibile. Multumesc.
http://www.antiqbid.com/Album-monede-Le ... 00124.html
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Un nou site de licitatii - antiqbid.com - antiqbid.ro
A aparut un nou site de licitatii, dedicat numai colectionarilor, un loc unde puteti vinde, cumpara, si chiar face schimburi (o posibilitate nemaiintalnita pe siteurile de licitatie din tara). Fiecare utilizator nou inregistrat are un credit pe care il poate folosi pentru optiuni speciale (promovare licitatii), iar utilizatorii care vand cele mai multe piese pana la sfarsitul lunii ianuarie 2010 vor putea castiga diverse premii, constand din accesorii pentru colectionari.
As dori sa va felicit si eu ptr. acest site. Este un site foarte complex, cu multe posibilitati. Spre bucuria mea am si vandut un lot de 100 bancnote UNC prin intermediul siteului, doar ca nu raspunde cumparatorul la mailuri
) asta e, dar in consecinta pot sa va salut realizarea.
Sper ca in viitor, cu ajutorul colectionarilor va fi mai cunoscut siteul, ptr. ca aceasta este singura problema, foarte putini stiu ca exista. Eu incerc sa informez partenerii mei, cei care cumpara bancnote de la mine, de pe alte siteuri, ca exista.
In viitor voi mai posta si alte anunturi, am peste 200 de bancnote de postat, dar intr-o zi imi voi face timp.
Multumesc si asa mai departe in continuare.
As dori sa va felicit si eu ptr. acest site. Este un site foarte complex, cu multe posibilitati. Spre bucuria mea am si vandut un lot de 100 bancnote UNC prin intermediul siteului, doar ca nu raspunde cumparatorul la mailuri
Sper ca in viitor, cu ajutorul colectionarilor va fi mai cunoscut siteul, ptr. ca aceasta este singura problema, foarte putini stiu ca exista. Eu incerc sa informez partenerii mei, cei care cumpara bancnote de la mine, de pe alte siteuri, ca exista.
In viitor voi mai posta si alte anunturi, am peste 200 de bancnote de postat, dar intr-o zi imi voi face timp.
Multumesc si asa mai departe in continuare.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin