Gradare moneda patina interesanta

Moderatori: Deus, Comboloi

claus

Mesaj de claus »

Trebuie sa decideti daca vreti o moneda cu patina integrala inchisa sau o moneda UNC. Una sa indeplineasca ambele conditii nu prea gasiti. Eventual una UNC cu patina aurie, dar nu la 35-40 de lei.
ioan50

100.000

Mesaj de ioan50 »

buna ziua
sper ca aceasta moneda sa corespunda exigentelor dvs, d-le num01
cu stima
ioan
Fişiere ataşate
100000.jpg
100000.jpg (68.34 KiB) Vizualizat de 4537 ori
100000 1.jpg
100000 1.jpg (65.71 KiB) Vizualizat de 4537 ori
SCHIMB DE IDEI
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Num01 scrie:Cu toate ca daca ma gandesc eu mai bine acum..imi aduc aminte ca o tanti o are (am vazut o mai demult la dansa in casa) insa nici nu concepea sa o dea pe "cateva sute", pentru ca dansa considera ca valoreaza mai mult, ca de "e de argint si e mare"
Apropo, a-ti observat si DV. fenomenul urmator? :
Exista intr-adevar o multime de oameni care din intamplare detin piese interesante si le dau mai pe nimic, dar eu am vazut si reversul medaliei: Oameni care detin (tot din aceasi intamplare) diverse piese (in special din argint dar nu numai), care considera ca ceea ce detin ei valoreaza n milioane si nu vor nici in ruptul capului sa le dea la alt pret cu toate ca le arati toate dovezile (cataloage etc) care arata clar ca este vorba de niste piese comune, fara prea mare valoare si ca tu doar le vrei pentru ca iti lipsesc din colectie sau iti lipresc din colectie in starea respectiva/varianta respectiva.
Acest fenomen l-am intalnit si pe okazii. Vede el bine ca mai sunt alte 20 de piese la vanzare la pretul de sa zicem 20 de Ron, si el o pune la 110 RON; iar daca te uiti in licitatiile lui, vezi clar ca nu mai are nici o alta moneda de vanzare si deci face parte din cei care nu au nici o legatura cu domeniul. Acum poate o sa ziceti de necunostiinta, dar pe okazii e simplu doar dai un search si vezi la cat vand si altii si apoi pui si tu un pret in consecinta, nu?
Fenomenul este des intalnit. S-a discutat pe forum de atatea ori incat nici nu a mai fost deschis subiectul.
P.S.: Conform regulamentului la Art.7, incercati sa nu scrieti 2 mesaje unul dupa celalalt, ci sa-l editati pe cel anterior.
Num01
**
**

Mesaj de Num01 »

D-le Claus, avand in vedere sfaturile D-lui Vlahul cred ca am sa merg pe un UNC. Aveti si Dv de vanzare? Ca vad ca sunteti din Bucuresti. :wink:

ps: aacum am observat si casuta de mesaje personale :lol: Imi cer scuze D-lui X (stie dansul cine) :wink:
Cristian Ciuplea

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Prima moneda este pentru 100.000 lei 1946 intr-o stare aproape deplorabila.
25.000 si 100.000 lei 1946 in calitate mai bunicica, se gasesc si pe eBay.
A doua este un XF mai tras de par, dar mult peste prima.
Cine asteapta si are rabdar, gaseste o piesa mai draguta.
Num01
**
**

Mesaj de Num01 »

D-le Cristian Ciuplea, la ce va referiti? (nu prea inteleg din exprimarea DV.)
:?
La monedele din pozele D-lui Ioan50?
Scrie răspuns