Colectionez bancnote romanesti, pot oferi in schimb bancnote cehoslovace mai vechi (si din perioada antebelica) in foarte buna calitate.
Reusesc sa gasesc pe un coleg in Romania? Eu stau la Praga.
Schimb bancnote cehoslovace
-
Zdenek Kutina
- nou in forum

Bancnote romanesti
Salutare !
Iti trimti atasat lista cu ce am eu. In principiu eu am drumuri pe la Praga, putem sa ne intalnim pe acolo daca nu facem schimbul prin posta. Trimite-mi si tu lista ta cu bancnote cehoslovace.
Mersi,
Sorin
Iti trimti atasat lista cu ce am eu. In principiu eu am drumuri pe la Praga, putem sa ne intalnim pe acolo daca nu facem schimbul prin posta. Trimite-mi si tu lista ta cu bancnote cehoslovace.
Mersi,
Sorin
- Fişiere ataşate
-
- Romania.xls
- (39.5 KiB) Descărcat de 580 ori
-
Zdenek Kutina
- nou in forum

Re: Bancnote romanesti
Nu reusesc sa trimit raspunsul meu:chitzi scrie:Salutare !
Mersi,
Sorin
Nu ma intereseaza monedede in moment dat, ci numai bancnote. Din lista atasata m-ar interesa 1000 lei 1998 si 5000 lei 1998, amindoua UNC, fil. BNR drept. 100000 lei XI.41 trebuie sa fie vreo eroare. Adaug lista - oferta mea de bancnote cehoslovace pentru schimb. Prefer sa ne intilnim la Praga. Salutari.
- Fişiere ataşate
-
- Bancnote cehoslovace.xls
- (23 KiB) Descărcat de 600 ori
-
- Bancnote cehoslovace.xls
- (23 KiB) Descărcat de 565 ori