Salonul de carte Polemos

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

dragos03

Salonul de carte Polemos

Mesaj de dragos03 »

Pentru cei interesati de istorie militara:

Intre 1 si 4 noiembrie 2006, la Galeria Artelor a Cercului Militar National, va avea loc a doua editie a SALONULUI DE CARTE „POLEMOS“ – ISTORIE, STIINTE POLITICE, SECURITATE SI APARARE.

Organizat de Editura Militara si Societatea Scriitorilor Militari, cu sprijinul Comandamentului Logistic Intrunit (parteneri: Cercul Militar National, Biblioteca Militara Nationala si Societatea Editorilor din Romania), Salonul de carte „POLEMOS” face parte din manifestarile dedicate aniversarii Zilei Armatei Romane.

Deschiderea oficiala va avea loc miercuri, 1 noiembrie 2006, la ora 13.00.

Pe parcursul celor patru zile (orar: 10-19; intrarea libera), cei 19 expozanti (Albatros, Centrul Tehnic-Editorial al Armatei, Detectiv, Editura Academiei Nationale de Informatii, Editura Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, Editura Militara, Editura Ministerului Administratiei si Internelor, Editura Universitatii Nationale de Aparare „Carol I”, Gandirea Militara Romaneasca, Institutul National pentru Memoria Exilului Romanesc, Institutul pentru Studii Politice de Aparare si Istorie Militara, Magazin Istoric, Trustul Editorial Lider, Semne si Artemis, Societatea Editorilor din Romania, Societatea Scriitorilor Militari, Trustul de Presa al Ministerului Apararii, Tritonic Media, Top Form) isi vor prezenta productia editoriala de ultima ora, la preturi mult mai reduse decat cele din librarie. Vor avea loc numeroase lansari de carti, prezentate de catre personalitati ale vietii culturale si stiintifice romanesti.

Asociat salonului de carte, se organizeaza „Colocviile Polemos“, ajunse acum la a III-a editie, manifestare care isi propune sa asigure un cadru de dezbatere a fenomenului militar din perspectiva interdisciplinara, sa faciliteze dialogul intre armata si societate. El este girat, pe langa Editura Militara, de Societatea Scriitorilor Militari si de revista „Lumea militara“, si va reuni cercetatori, istorici, cadre universitare, ziaristi. Tema acestei editii a colocviilor va fi: „Istoriografia militara si globalizarea – sanse si provocari“.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Multumesc Dragos :D , nu stiam de acest targ de carte.
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Afisul targului.
Fişiere ataşate
polemos.jpg
polemos.jpg (65.12 KiB) Vizualizat de 21582 ori
Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Am reusit sa ajung aseara (pe la 17.00) pe la targul de carte.Pentru prima zi, atmosfera era destul de apatica, iar vizitatorii foarte putini (cred ca in afara de mine mai erau 3 persoane).Cel mai mult m-a uimit faptul ca la unele edituri, se gaseau titluri numai intr-un exemplar si care evident nu erau la vanzare.Cel mai interesant stand si cele mai mari reduceri de preturi erau la Editura Militara, de unde am facut si achizitia cea mai buna, "Mareşalul Alexandru Averescu. Militarul, omul politic, legenda, - Colecţia Lideri militari”, autor Petre Otu la pretul de 16 lei.In librarii este 35, iar pe site-ul editurii militare 30.Am mai luat "Generalul Ioan Emanoil Florescu - organizatorul armatei române moderne - Colecţia Lideri militari", autor Radu R.Florescu la 13 lei tot de la editura militara si o carte despre generalul Eremia Grigorescu la pretul de 25 lei, aceasta de la o editura tot de profil militar.
Mihai
dragos03

Mesaj de dragos03 »

Si eu am fost si mi-am luat niste carti, desi sunt doar cateva edituri au multe lucruri interesante si ieftine. De exemplu, istoria Sericiului Special de Informatii, 2 volume, 7 RON.

Mie n-au vrut sa-mi vanda cartea cu Grigorescu, au spus ca ar fi ultimul exemplar. Cand am intrebat eu, costa doar 10 RON.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

dragos03 scrie:Mie n-au vrut sa-mi vanda cartea cu Grigorescu, au spus ca ar fi ultimul exemplar. Cand am intrebat eu, costa doar 10 RON.
Ha, asta e tare, probabil a vazut ca e cautata - si armata se adapteaza la economia de piata :twisted: .
Eu am fost insistent, si dupa 10 min. de cautari, a mai gasit un exemplar - motivatia pe care a dat-o cand l-am intrebat cum este posibil sa se intample lucrul acesta in prima zi de targ, a fost ca veneau direct de la alt targ de carte :!: .
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Mihai Caracotea scrie: a fost ca veneau direct de la alt targ de carte :!: .
Mda si marmota ...
banivechi

Mesaj de banivechi »

vlahul scrie:
Mihai Caracotea scrie: a fost ca veneau direct de la alt targ de carte :!: .
Mda si marmota ...
... marmota e un nickname pe okazii probabil! :lol: :wink:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

lol
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Fara a dori sa fac reclama nicuneia dintre firme, pt cei interesati, saptamana care vine are loc:
cea de-a 13-cea editie a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura organizat de Societatea Romana de Radiodifuziune ce va avea loc in perioada 22-26 noiembrie 2006 in Pavilionul Central Romexpo. Programul de vizitare al Targului este urmatorul: miercuri-sâmbătă : 10,00-19,00, duminica: 10,00-16,00.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Astazi se deschide salonul de carte "Polemos": stire Colectionarul Roman
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Intre 20 și 23 octombrie 2010 Salonul de carte Polemos are loc la Cercul Militar Național.
Scrie răspuns