Tzeapa pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- ionutz_tg-jiu
- **

Tzeapa pe okazii
Priviti ce am primit dupa ce am castigat o licitatie pe okazii de la userul top_calitate. Asta acum pe data de 03.03.2010. Dupa ce am desfacut coletul l-am sunat.Mi-a refuzat apelul si de atunci are telefonul inchis!
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
- Fişiere ataşate
-
- asta am licitat
- ce am licitat.jpg (36.8 KiB) Vizualizat de 17678 ori
-
- asta am primit
- ce am primit.jpg (54.38 KiB) Vizualizat de 17678 ori
info
....panglica e exact aceeasi !
1. poza dumneavoastra e AV
2. poza din licitatie e RV .......
..... nu se poate trage o concluzie decat daca fotografiati Reversul decoratiei si il postati pe forum.
... posibil piesa sa fi fost curatata intre timp !!!!!!!!!!!!
1. poza dumneavoastra e AV
2. poza din licitatie e RV .......
..... nu se poate trage o concluzie decat daca fotografiati Reversul decoratiei si il postati pe forum.
... posibil piesa sa fi fost curatata intre timp !!!!!!!!!!!!
- ionutz_tg-jiu
- **

- ionutz_tg-jiu
- **

info
.... posibil piesa de metal sa nu fie aceeasi dar la fel de bine poate fi si curațată !!!!
.... apropo de detalii ... cred ca sunteti prea exigent cu o Cruce Serviciul Credincios !!!! .... e clasa a 2-a (bronz argintat) si multe din ele mai au doar urme de argint din cauza uzurii excesive.
chiar daca e atat de "stralucitoare" piesa e originala ! oricum la aceste piese mai scumpa e panglica !!!!!
"La mana are cam aceeasi greutate(nu am cantar). "
..... cu ce piesa a-ti comparat ? ... cu piesa din poza de pe oKazii
.... sau cu o alta din colectia dvs. ?
.... apropo de detalii ... cred ca sunteti prea exigent cu o Cruce Serviciul Credincios !!!! .... e clasa a 2-a (bronz argintat) si multe din ele mai au doar urme de argint din cauza uzurii excesive.
chiar daca e atat de "stralucitoare" piesa e originala ! oricum la aceste piese mai scumpa e panglica !!!!!
..... cu ce piesa a-ti comparat ? ... cu piesa din poza de pe oKazii
- marcus aurelius

Singurul repros pe care-l puteti face, este ca nu vi s-a trimis exact piesa care a fost fotografiata. Altfel piesa este foarte frumoasa si doar lipsa patinei ai da un aer mai nou, asteptati cativa ani si va fi perfecta. Deci teapa e cam fortat sa spuneti, era daca ar fi fost o piesa urata sau falsa.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
- ionutz_tg-jiu
- **

..... cu ce piesa a-ti comparat ? ... cu piesa din poza de pe oKazii .... sau cu o alta din colectia dvs. ?
Da, comparata cu alta piesa din colectia mea.Asta am vrut sa spun domnule simaky. :?
Vad ca sunteti foarte atent la detalii.
Piesa mi se pare foarte urata.
Nu stiu cui i-ar placea sa liciteze un obiect si sa primeasca altceva decat se astepta si decat apare in poza.
..... cu ce piesa a-ti comparat ? ... cu piesa din poza de pe oKazii .... sau cu o alta din colectia dvs. ?
Da, comparata cu alta piesa din colectia mea.Asta am vrut sa spun domnule simaky. :?
Vad ca sunteti foarte atent la detalii.
Piesa mi se pare foarte urata.
Nu stiu cui i-ar placea sa liciteze un obiect si sa primeasca altceva decat se astepta si decat apare in poza.
- Fişiere ataşate
-
- comparatie
- Picture 007.jpg (89.21 KiB) Vizualizat de 17564 ori
- ionutz_tg-jiu
- **

Surpriza:probabil ca a vazut mesajele sau a auzit de la vreo cunostinta.
Domnul in cauza m-a sunat si mi-a explicat ce s-a intamplat.
Mi-a spus sa o trimit inapoi si o sa imi trimita banii.
[b]EDIT[/b]
M-am consultat cu un prieten bijutier si punand cap la cap cu spusele domnului cu userul top_calitate de la care am primit aceasta medalie am ajuns la concluzia ca medalia a fost REARGINTATA daca putem spune asa.
Stiu ca nu este cine stie ce medalie dar pana la urma e vorba de niste bani ai mei.
Domnul in cauza m-a sunat si mi-a explicat ce s-a intamplat.
Mi-a spus sa o trimit inapoi si o sa imi trimita banii.
[b]EDIT[/b]
M-am consultat cu un prieten bijutier si punand cap la cap cu spusele domnului cu userul top_calitate de la care am primit aceasta medalie am ajuns la concluzia ca medalia a fost REARGINTATA daca putem spune asa.
Stiu ca nu este cine stie ce medalie dar pana la urma e vorba de niste bani ai mei.
info
... daca piesa a fost reargintata NU este OK !!!! .... curățată nu e sinonim cu reargintata !!!
... in acest caz trebuie sa va primiti banii inapoi sau vanzatorul sa va trimita piesa pentru care ati licitat !!! ... asa ar fi corect !
am mai patit si eu si pe okazii dar si pe ebay sa cumpar ceva si sa primesc altceava !!!
... in acest caz trebuie sa va primiti banii inapoi sau vanzatorul sa va trimita piesa pentru care ati licitat !!! ... asa ar fi corect !
am mai patit si eu si pe okazii dar si pe ebay sa cumpar ceva si sa primesc altceava !!!
- ionutz_tg-jiu
- **

El mi-a zis ca a dat-o cuiva sa io curete.... :shock:
dar amicul meu bijutier mi-a garantat ca e reargintata.
In plus daca ne gandim bine e bronz argintat(cu slabe urme de argint cum a-ti spus si dumneavoastra).
Daca era sa fie curatata ajungea la culoarea bronzului nu la culoarea aceasta.
Asta e .. :( .pana la urma s-a cam elucidat fapta...
Zilele viitoare o sa ii spun sa imi trimita banii si o sa ii trimit medalia inapoi(daca nu se va razgandi)
dar amicul meu bijutier mi-a garantat ca e reargintata.
In plus daca ne gandim bine e bronz argintat(cu slabe urme de argint cum a-ti spus si dumneavoastra).
Daca era sa fie curatata ajungea la culoarea bronzului nu la culoarea aceasta.
Asta e .. :( .pana la urma s-a cam elucidat fapta...
Zilele viitoare o sa ii spun sa imi trimita banii si o sa ii trimit medalia inapoi(daca nu se va razgandi)