Rog informatii despre insigne Rusesti WW2

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
LM

Rog informatii despre insigne Rusesti WW2

Mesaj de LM »

La ce pret se vand astfel de insigne in targurile de la noi din tara,sunt rare???Pozele sunt luate de pe net.
Multumesc pentru eventuale lamuriri!!!
Fişiere ataşate
DSC07866.jpg
DSC07866.jpg (24.23 KiB) Vizualizat de 6989 ori
ExcellentReconScout.jpg
ExcellentReconScout.jpg (18.96 KiB) Vizualizat de 6989 ori
soviet_sniper_badge_red.jpg
soviet_sniper_badge_red.jpg (28.01 KiB) Vizualizat de 6989 ori
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
amonra

Mesaj de amonra »

Nu cunosc aceasta disciplina insa imi pare extrem de neverosimil sa cred ca o insigna de "lunetist" sovietic ar purta denumirea de "SNAIPER" scrisa cu caractere chirilice.
Ai naibii de americani imperialisti cu neologismele lor ...

PS: Mi s-ar parea logic ca arma exemplificata pe insigna de lunetist sa fie cat de cat realista, nu sa poarte baioneta.
Pecunia non olet.
luchesse5508

Mesaj de luchesse5508 »

da, ciudat dar sa pare ca snaiper era chiar termenul folosit...am gasit aici ceva...
L E acestea sunt reproduceri dar exista si piese originale...http://www.ostfront.com/Merchant2/4.23/ ... &offset=15
LM

Mesaj de LM »

Imi cer scuze,nu ma pricep deloc la astfel de insigne,pozele dupa cum am spus le-am gasit pe net,nu stiam daca sunt sau nu originale..???Ce stiu despre ele e ca cea din prima poza era acordata "lunetistilor" iar cea de-a doua o purtau soldatii rusi pe chipiuri.

Sunt interesat daca sunt rare sau nu(autenticele bineinteles),daca se gasesc la targurile de la noi din tara si daca stie cineva la ce pret se vand?Nu are nimeni in colectie astfel de insigne din ww2 ???
O zi buna tuturor!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Mike

Mesaj de Mike »

Eu am vazut ceva de genu la un anticariat, se vindeau cu 5-10 lei parca...am vrut sa imi iau cateva dar pareau prea noi, poate erau tot reproduceri.
Scrie răspuns