Vreau sa cumpar bancnote romanesti in stare mai buna pentru ami reface o parte din colectie .M-ar interesa bancnote la preturi mai mici .Multumesc .
Bancnote romanesti.
Bancnote romanesti.
Acum 2 zile mi sa furat colectia de bancnote romanesti .
Am vorbit cu colegul de apartament si mi-a zis ca nu el a furat-o si nu stie nimic de ea.
Vreau sa cumpar bancnote romanesti in stare mai buna pentru ami reface o parte din colectie .M-ar interesa bancnote la preturi mai mici .Multumesc .
Re: Bancnote romanesti.
stiu ca este offtopic dar ar trebui sa puneti pe forum pozele cu pisele ce v-au fost furate astfel ca daca vor aparea pe site-uri de lictatii sa le putem monitoriza. presupun ca aveti poze macar cu cele mai de valoare piese,katos scrie:Acum 2 zile mi sa furat colectia de bancnote romanesti .Am vorbit cu colegul de apartament si mi-a zis ca nu el a furat-o si nu stie nimic de ea.
Divide et impera