Bucuresti, Sutu, 2010
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Asta este o confuzie... Nu are legatura cu targul in sine.VVV scrie:Eu am avut un incident cu unul dintre organizatori. Duminica dimineata vine la mine cu un ceas si imi spune ca vrea banii inapoi. Problema era ca eu nu i-am vandut nici un ceas si de aici au iesit discutii care nu si-au avut rostul.
Oferta era destul de variata. N-am poze insa pe antice a fost aproape zero, mai exact piese la fel de scumpe sau mai scumpe decat afara. N-am simtit ca exista oferta reala. Cand comerciantii pun un pret mai mare decat pe vcoins (de exemplu) n-are sens sa mai negociezi. Mai bine te orientezi pe licitatii de afara gen Jean Elsen unde uneori licitand la "bulk" (lot) poti scoate preturi mult mai bune (nu c-as fi facut-o insa am vazut preturile realizate cativa ani in sir). De exemplu azi era un as Gaius (Caligula) clasic cu Vesta la 100 de euro, complet "despuiat" de patina. Mi s-a parut foarte scump stiind ca pe vcoins il poti obtine cu 20 de euro mai ieftin (incluzand transportul). Nu dau linkuri pentru ca nu fac reclama dar oricine e interesat poate gasi ceva similar. Unii dintre "dealerii" romani isi supraestimeaza piesele.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!