Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
claus

Mesaj de claus »

De curiozitate am incercat si eu "Happy Hour" de la okazii. Pentru cei care nu stiu ce este, acest Happy Hour dureaza 10 minute ( :!: :!: :!: ), interval in care suma cu care incarci contul este automat dublata.
Am trimis SMS, dupa 20 de minute nu am primit niciun cod. Ora okaziana de 10 minute s-a terminat iar eu am pierdut timpul degeaba.
Halal!
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

claus scrie:De curiozitate am incercat si eu "Happy Hour" de la okazii. Pentru cei care nu stiu ce este, acest Happy Hour dureaza 10 minute ( :!: :!: :!: ), interval in care suma cu care incarci contul este automat dublata.
Am trimis SMS, dupa 20 de minute nu am primit niciun cod. Ora okaziana de 10 minute s-a terminat iar eu am pierdut timpul degeaba.
Halal!
Imi pare rau ca ati patit acea problema, dar exista o rezolvare: puteti da SMS la acel numar mult mai inaintea happy hour, deoarece codul primit este valabil 24h. Apoi, cand intra in vigoare "happy 10 minutes" :lol:, introduceti codul pe la mijlocul intervalului. Mult succes la urmatoarea incercare!
flaviu

Mesaj de flaviu »

Eu am incercat sa inacarc contul in cele 10 minute dar nu am primit mesajul cu codul de confirmare,dar a doua zi am trimis un mail laasistenta clienti dela okazii si am primit cei 10 euro plus bonusul de 10 euro
BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Parte dintr-un mesaj promo primit pe mail:
Happy hours la alimentare

La 10 ani de Okazii, premiem cumpărătorii de pe site. Cei care au beneficiat de Happy hours la alimentare vor primi dublul sumei alimentate în cont. In cazul în care ai sesizat o întârziere la alimentarea contului, scrie-ne la suport@okazii.ro.
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
claus

Mesaj de claus »

Imi retrag afirmatiile trecute.
Cei de la okazii s-au dovedit a fi profesionisti si au inteles ca nu a fost vina mea ca mesajul a intarziat prea mult, in consecinta mi-au acordat bonusul corespunzator.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

O chestie de care ma lovesc mereu pe okazii este imposibilitatea de a elimina un vanzator. Cand ma uit pe o sectiune as vrea sa pot scoate anumiti vanzatori, in special cei care n-au idee ce vand si umplu pagini intregi cu oferte fanteziste. Vanzatorii in schimb pot scoate de la licitatiile lor anumiti utilizatori. S-a mai lovit cineva de problema asta?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
cibinium34
nou in forum
nou in forum

Mesaj de cibinium34 »

Asi dori sä vä avertizez de "ttonny1982"care a reusit sä mä însele de trei ori,ultima datä plätîndu-i o bancotä de 500 lei/1947 pe care nu l-a trimis.Si nici banii n-a returnat!De si promitea cä-l va da înapoi.Apoi m-a înselat cu un 2000 lei martie 1943 filigram BNR,UNC,mi-a dat pt el douä bancote din 1991,a cärär valoare este cca 2-3 Eur!!!Sper cä nu-i vor ajunge banii luati de la mine pt medicamente!!!
Deci,atentie,mai înti încearcä sä câstige încrederea oamenilor,la urmä le însealä!! :oops: [/i]
claus

Mesaj de claus »

Singura solutie este sa parcurgeti toate licitatiile, si sa marcati ca "vanzatori favoriti" pe cei cu oferte serioase, nefanteziste.
Apoi veti putea vedea doar licitatiile acestora. Altfel nu cred ca se poate.
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Am trimis si eu catre okazii o propunere pentru aceasta problema, mi-au zis ca o iau in considerare. Nu cred ca vor face nimic in acest sens pana nu primesc 2-300 de cereri pentru a implementa functia de a ascunde un utilizator la cautare.
Propun ca cei carora li se pare o functie utila sa scrie prin "propuneri Okazia mea", poate misca ceva.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Buna idee, am trimis si eu. Pana la urma ar fi benefic si pentru ei. Daca te plictisesti sa dai zeci de pagini de oferte sortite din start esecului, poate dai peste ceva care-ti place si atunci cumperi. In felul asta si okazii isi primeste comisionul. In plus cum altfel ar exista concurenta intre vanzatori in privinta seriozitatii si competentei lor?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Iata raspunsul primit de mine la o astfel de solicitare:
Salut,

Pentru a bloca accesul unui utilizator la licitatiile tale (inclusiv forumuri) este necesar sa accesezi sectiunea Contul Meu/ Setari/ Suspendare Utilizator. Mentionam insa ca in situatia in care utilizatorul pe care doresti sa il blochezi are inregistrate oferte in cadul licitatiilor tale curente sau mesaje in forumurile acestora, blocarea nu mai poate fi realizata.

Mulţumim,
Echipa Okazii.ro

Serviciul Asistenta Clienti
Mentionez ca raspunsul a venit la cateva ore de la trimiterea sugestiei.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

E clar ca n-au inteles solicitarea. Au confundat vanzatorul cu cumparatorul. E grea limba romana pentru analfabeti. In schimb eu am primit un raspuns mai normal. Solicitarea se va analiza. Deci vad ca depinde la cine nimeresti cu sugestiile. Oameni si oameni...
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
claus

Mesaj de claus »

De cateva zile nu-mi mai vin pe mail intrebarile din forumul site-ului okazii, listele vad ca nu se mai incarca asa cum trebuie...A mai patit cineva? Poate vede cineva aici si remediaza.
dani2
**
**

Mesaj de dani2 »

claus scrie:De cateva zile nu-mi mai vin pe mail intrebarile din forumul site-ului okazii, listele vad ca nu se mai incarca asa cum trebuie...A mai patit cineva? Poate vede cineva aici si remediaza.
De aproximativ o saptamana sunt probleme. In calitate de cumparator pot sa spun ca anunturile de castigare vin in proportie de 25-30% cu intarziere de o zi (de exemplu licitez"cumpar acum" la 10 licitatii si imi vin instantaneu cam 7, restul apar a doua zi).

Listele se incarca extrem de greu iar unele licitatii castigate imi apar INCA la "oferte curente" cu contor negativ de genul "-1 zi 7 ore"...
cosmin_sm

Mesaj de cosmin_sm »

Exagerat de rau merge , paginile nu se incarca,si tot asa de vreo cateva zile bune......
Scrie răspuns