ttonyy1982

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
cibinium34
nou in forum
nou in forum

ttonyy1982

Mesaj de cibinium34 »

Simt ca datorie a mea sä avertizez pe toti cari au avut sau voi avea legäturi cu acest "ttonyy1982"Antonel Mazareanu din Piatra Nemt,este un escroc si jumätate!A încercat de mai multe ori sä mä însele,färä ca sä resuseascä,din päcate nu s-a läsat si am picat în "capcana" lui.Mi-a luat un 2000 lei martie 1943 UNC filigam BNR pe nimica,(câte un 1000 si 5000 lei 1998) si mi-a luat banii pt un 500 lei 947 färä sä-l trimitä!!!Dar mai întâi vândut pt 80 Eur.und 1000 lei 1947,si când l-am primit am väzut cä de fapt sunt douä!1Era rupt în mijloc si cu fituici de hârtie lipit laolaltä!!Cu chin si vai mi-a dat banii înapoi,dupä care nu s-a läsat si tot m-a "päcälit" cu cel de 500/947.Toate aceste matrapazlâcuri le face în afara eBay asa cä nu se poate întreprinde nimica înpotriva lui!!!Rämâi pe pagubä!!Sper ca sä-i nu-i ajungä banii pe medicamente sau gropar! :oops:
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Nu sunteti primul , si din pacate cred ca nici ultimul , care se plange de tranzactiile facute cu aceasta persoana. S-a mai vorbit despre el si intr-un alt topic . Ce nu inteleg este de ce unul cand se " arde " colaboreaza in continuare cu acesti indivizi . Sunt atatea persoane serioase care vand pe ebay incat este inutil sa apelati la susnumitul . Cititi si acest topic :
viewtopic.php?t=4272
cibinium34
nou in forum
nou in forum

ttonyy1982

Mesaj de cibinium34 »

Aveti dreptate,dar la început pärea foarte serios si de încredere,iar despre "okazii"n-am auizit decât de cca 5 zile!!!Dacä stiam cä existä???Am mai întrebat pe ttonyy de unde stie cä si când sunt târguri pt bancnote în România,n-a räspuns,eu nu mai sunt în tarä,si asa cä nu am de unde sä stiu cum se tin târgurile,dacä existä vre-um magazin sau revistä,stiam doar de manole de la zimbrul Carpatin,un neserios la fel ca ttonyy,i-am scris acum 5 ani,si nici pânä azi n-a räspuns!1de si l-am sunat si la telefon si am vorbit cu el!!Deci eram în necunostintä de cauzä.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Aici din pacate trebuie sa intervin si eu, deoarece am patit si eu acelasi lucru:
mi-a trimis si mie o poza cu o bancnota de 100 lei tip 1, o fotografie foarte neclara, de la distanta... l-am intrebat daca nu cumva e rupta in 2, lipita cu scotch transparent si mi-a garantat ca nu este rupta in 2 si ca imi returneaza banii daca nu-mi convine. Surpriza a fost cand am primit bancnota si normal ca a fost rupta in 2 si lipita cu scotch. I-am cerut banii inapoi iar el, ca un om "foarte corect" mi-a trimis o alta bancnota primita de la mine dintr-un schimb facut anterior, iar de bani nici poveste...... :(
Ca si cumparator este cum este, dar ca vanzator nu-l recomand!!!!
Eu garantat nu mai cumpar de la el.. :!: :idea:
Scrie răspuns