Magazin de antichitati in Oradea?
Magazin de antichitati in Oradea?
imi puteti spune va rog daca sunt magazine de antichitati in Oradea si unde anume? va multumesc!
Salut Horia.
Galeria Robert
Adresa: Parcul Traian, Nr.1, Oradea
Email:
Telefon: 0722-141.670
Web: -
Orar: Luni - Vineri: 9.30- 18.00 Sâmbătă : 10.00- 14.00
Categorie: Magazine/Antichitati
Apoi , de urmatoarele nu garantez ca mai exista:
Unul era Galeria Ex Voto Art, pe str Primariei, chiar in apropiere de Primarie. Cum mergi dinspre Primarie pe linia de Tramvai inspre cartierul Iosia, inainte de strada Duiliu Zamfirescu pe partea dreapta era acest magazin.
Al doilea:
Magazin Andy - Tudor Vladimirescu colt cu str Rosiorilor. (parca ultima data cand am trecut pe acolo era spatiul de inchiriat, insa anticarul locuieste la acea adresa.
Galeria Robert
Adresa: Parcul Traian, Nr.1, Oradea
Email:
Telefon: 0722-141.670
Web: -
Orar: Luni - Vineri: 9.30- 18.00 Sâmbătă : 10.00- 14.00
Categorie: Magazine/Antichitati
Apoi , de urmatoarele nu garantez ca mai exista:
Unul era Galeria Ex Voto Art, pe str Primariei, chiar in apropiere de Primarie. Cum mergi dinspre Primarie pe linia de Tramvai inspre cartierul Iosia, inainte de strada Duiliu Zamfirescu pe partea dreapta era acest magazin.
Al doilea:
Magazin Andy - Tudor Vladimirescu colt cu str Rosiorilor. (parca ultima data cand am trecut pe acolo era spatiul de inchiriat, insa anticarul locuieste la acea adresa.
Ala despre care zici tu este Muzeul Tarii Crisurilor . Cladirea se renoveaza pt ca acolo se va muta muzeul, dupa retrocedarea Palatului Baroc Episcopiei Romano-Catolice. Se renoveaza de cativa ani, si cred ca se va mai renova mult si bine..... . Muzeul militar e pe strada Armatei Romane (vezi www.hartaoradea.ro , si cauta dupa adresa) . Strada e adiacenta cladirii in renovare a Muzeului Tarii Crisurilor. Pe Armatei Romane e Universitatea din Oradea, si in capatul strazii e cimitirul municipal Rulikowski. Muzeul militar e pe partea stanga cum mergi spre cimitir, inainte de a traversa paraul Peta. Il remarci dupa doua tunuri expuse in fata , pe troruar. Se poate vizita. Nu e nu stiu ce iesit din comun, contine mai mult echipamente , efecte marunte, decoratii, pusti (nu artilerie grea, sau alte fiare). Daca ai putin timp, fa-i o vizita. Eu nu am mai fost de cand eram in gimnaziu.