vand bancnote din tara si din strainatate.pretul este de 50 de lei
anuntul este postat si pe okazii : http://www.okazii.ro/catalog/40939474/bancnote.html
diferite bancnote
-
KLARK
-
andrei-iulian

-
KLARK
Cred cava referiti la bancnota de 2 lei 1917 emisa de Banca Generala Romana (adica bancnota de ocupatie emisa de Imperiul German). Bancnota aceasta este foarte rara si nu costa doar 50 lei, ci mult mai mult!!!
Uitati-va bine la bancnota din Coreea de Nord de 50 won, am varianta cu filigran si o vreau doar pe cea fara filigran. Varianta fara filigran are acelasi pret ca cea cu filigran!
Uitati-va bine la bancnota din Coreea de Nord de 50 won, am varianta cu filigran si o vreau doar pe cea fara filigran. Varianta fara filigran are acelasi pret ca cea cu filigran!
-
andrei-iulian

-
KLARK
Nu se compara 1000 lei CAR (ocupatia sovietica) cu 2 lei BGR (ocupatia germana) care spuneti dumneavoastra ca o gasiti cu 10-12 euro.
Daca stiti undeva o bancnota de 2 lei BGR cu 10-12 euro spuneti-mi si mie ca vreau sa cumpar!!!

Cand ati intrebat "sunt falsuri acelea?" cred ca v-ati referit la bancnota nord coreeana de 50 won fara filigran. Acelea nu sunt falsuri, bancnotele nord coreene de 50 won 1992 si 100 won 1992 au cate 3 variante, cu filigran mare, cu filigran mic si fara filigran.
Daca stiti undeva o bancnota de 2 lei BGR cu 10-12 euro spuneti-mi si mie ca vreau sa cumpar!!!
Cand ati intrebat "sunt falsuri acelea?" cred ca v-ati referit la bancnota nord coreeana de 50 won fara filigran. Acelea nu sunt falsuri, bancnotele nord coreene de 50 won 1992 si 100 won 1992 au cate 3 variante, cu filigran mare, cu filigran mic si fara filigran.