100 ani de la nasterea lui carol
100 ani de la nasterea lui carol
Buna ziua! va mai deranjez o data! am gasit o moneda din 1939 , cu aniversarea lui carol.aveti idee cat valoreaza? v-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi spuneti. Momentan nu pot pune poze....mai dureaza un pik pana fac rost de scanner.La revedere!
-
Exodus
Imi pare rau de greseala - intr-adevar, e medalie, e din ceva auriu - rosiatic, arata destul de bine(nu cred ca e din aur,dar nu stiu sa testez), si scrie urmatoarele chestii pe ea:
-pe fata sunt desenate o coroana, sub ea doua litere C chirilice( una normala si un in oglinda), in stanga lor scrie 1839, in dreapta 1939, iar de-a lungul cercului care inconjoara aceste desene scrie" de la nasterea primului rege al romaniei,, slavitu-sa in domnia m.s. regelui carol II..iar pe avers e o statuie ecvestra a lui carol ( aici scrie carol I), sub ea scrie Intemeietorul dinastiei si regatului roman.Astept pareri! Va multumesc!
-pe fata sunt desenate o coroana, sub ea doua litere C chirilice( una normala si un in oglinda), in stanga lor scrie 1839, in dreapta 1939, iar de-a lungul cercului care inconjoara aceste desene scrie" de la nasterea primului rege al romaniei,, slavitu-sa in domnia m.s. regelui carol II..iar pe avers e o statuie ecvestra a lui carol ( aici scrie carol I), sub ea scrie Intemeietorul dinastiei si regatului roman.Astept pareri! Va multumesc!
- boonicootza

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- tripleseven