Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
Daca e tornada s-ar putea sa ajungeti mult mai repede decat de obicei
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
In general la Sutu sunt si vanzatori si cumparatori,mereu prezent si eu dar acum nu stiu daca veti gasi asa multi vanzatori deoarece vremea e urata!Si nu cred ca un vanzator de exemplu din oradea risca sa vina pana in bucuresti pe vremea asta sa plateasca masa si sa inceapa ploaia
andi_codescu scrie:Eu merg Poate fi si tornada, tot ma duc. Din punctul meu de vedere important e sa fie vanzatori si marfa, cu lipsa cumparatorilor pot trai linistit.
Dumneavoastra sunteti din Bucuresti e normal sa va duceti indiferent de vreme
Am fost la targ sambata in jurul pranzului. Ca numar vanzatori e cel mai slab targ din cele vreo 12-15 la care am fost, cu o gramada de spatii neocupate; totusi am gasit cate ceva de cumparat, cred ca merita mers daca nu ploua.
Astazi au fost substantial mai multi vanzatori la targ decat ieri; intrebandu-l pe unul dintre vanzatori de ce e diferenta atat de mare intre astazi si ieri mi-a spus ca ar fi venit mai multi vanzatori din provincie doar astazi. Si cumparatori erau astazi (cel putin la pranz) mai multi decat ieri.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.