Probleme pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
As fi zis la fel dar daca va uitati ce s-a mai scris legat de asta si mai ales de cand, o sa vedeti ca-i "boala" veche. Nu ceva aparut de curand si dublat de multe lucruri noi. Un administrator bun are timp sa constate degradarea unui serviciu mult mai repede decat in ani de zile (mai ales daca e un serviciu platit) si sa ia masuri. Chiar daca acum au succes, concurenta fiind aproape zero, asta nu dureaza la infinit. La aparitia primei alternative viabile lucrurile n-or sa mai fie roze nici pentru ei.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
daca le trimiteti cateun mesaj sa le "reamintiti" de problema se misca mai repede, in cazul meu au fost 8zile.
si vis pacem para bellum.
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
Vi s-a intamplat sa va incarcati contul prin depunere de numerar la banca specificata pe okazii, dar suma efectiva pe care ei v-o trec in contul de pe site sa fie mai mica? Exemplu concret: incarc 32 lei, dar pe site imi dau doar 6.5 euro.
Tot pe site-ul lor am citit ceva legat de TVA, dar din cate stiam operatiunile bancare sunt scutite de TVA. Cel putin erau...Mi-am incarcat astfel contul si anul trecut, dar nu am avut probleme.
Tot pe site-ul lor am citit ceva legat de TVA, dar din cate stiam operatiunile bancare sunt scutite de TVA. Cel putin erau...Mi-am incarcat astfel contul si anul trecut, dar nu am avut probleme.
Presupun ca operatiunile bancare sunt scutite de TVA, insa prin plata pe care ati efectuat-o prin transfer bancar ati achizitionat un serviciu de la OKAZII, iar aceasta tranzactie (cumparare) nu este scutita de TVA.
Apoi mai e si cursul implicat ...
Apoi mai e si cursul implicat ...
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Am avut pe Okazii un 10 bani 1867. Am primit un mesaj de la cineva care mi-a spus ca a licitat, dar nu ii apare in lista, nici eu nu am primit mesaj ca ar fi castigat cineva, iar acum moneda nici nu mai este pe site, a disparut complet.
Zona Crepusculara?
LE: Le-am scris despre problema, si s-a rezolvat. Am primit datele castigatorului.
Zona Crepusculara?
LE: Le-am scris despre problema, si s-a rezolvat. Am primit datele castigatorului.
- andi_codescu

Iar eu cand dau cautare pe Valeni, Valenii (ie orasul Valenii de Munte) http://www.okazii.ro/cautare/valenii/ob ... ectie.html imi apar rezultatele pentru Valens (monede batute de acest imparat).
- Fişiere ataşate
-
- Untitled.jpg (16.05 KiB) Vizualizat de 12566 ori
Si mie mi s-a parut ca este defect de mai multe ori si in plus e foarte rudimentar, nu are cautare dupa fragmente de cuvinte cu terminatii multiple, operatori logici etc. E foarte greu de folosit si mi s-a intamplat ca la o cautare avansata, trecand pe pagina urmatoare sa nu se mai pastreze conditile de cautare.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!