O opinie despre aceasta moneda de aur!
-
Exodus
O opinie despre aceasta moneda de aur!
Urmaresc aceasta moneda de aur si asi dori sa fiu clarificat de expertii numismati daca pretul este bun sau prea mare. Din cite vad eu in catalog, este moneda de aur Romaneasca dupa Revolutia din 89 cu cel mai mare tiraj, 3000 bucati.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1
Sincer ca ezit sau nu sa o cumpar, am nevoie de un pic de ajutor.
Va multumesc!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1
Sincer ca ezit sau nu sa o cumpar, am nevoie de un pic de ajutor.
Va multumesc!
-
Exodus
Lasa treaba cu proof si capsulele......mai ales la BNR.......am cumparat seturi de monezi PROOF.......editia 2000 in sus, si pe multe din monedele ''sigilate'' in carton erau amprente de degete.
Vrei sa spui ca daca eu scot din capsula de plastic o moneda de aur sau argint BNR PROOF ce am in colectie, moneda nu o sa mai fie Proof....hai sa ridem
Tocmai am scos monede de aur de la BNR din capsula demezurata de plastic, se plimba moneda prin capsula ca un puc pe patinoar
, si le-am pus in capsule AIRTITE, adica fixe si cu burete negru protector inauntru.
Acum vreau sa aud.........moneda nu este Proof, nu mai valoreaza 1 cent si asa mai departe.........hai sa fim seriosi.
Poate nu mai este proof daca o scoti din capsula de plastic cu clestele sau patentul
.......atunci da, sint de acord ca nu mai e proof altfel niciodata.
Multumesc
Vrei sa spui ca daca eu scot din capsula de plastic o moneda de aur sau argint BNR PROOF ce am in colectie, moneda nu o sa mai fie Proof....hai sa ridem
Tocmai am scos monede de aur de la BNR din capsula demezurata de plastic, se plimba moneda prin capsula ca un puc pe patinoar
Acum vreau sa aud.........moneda nu este Proof, nu mai valoreaza 1 cent si asa mai departe.........hai sa fim seriosi.
Poate nu mai este proof daca o scoti din capsula de plastic cu clestele sau patentul
Multumesc
[quote="berserkr"]Cred ca majoriatea de-aici stiu ce-i "proof :D ". Oricum parerea mea este ca nici o moneda emisa in Romania ultimilor 50-60 de ani nu merita 1000 USD.[/quote]
e relativ unii cred ca ar da si mai mult pe anumite monede..Totusi la un tiraj foarte mic cred ca merita sa ai o moneda de o uncie de aur daca te gandesti ca numai autrul e (acum) peste 600 USD...Insa valoarea e relativa asta e clar! :P
e relativ unii cred ca ar da si mai mult pe anumite monede..Totusi la un tiraj foarte mic cred ca merita sa ai o moneda de o uncie de aur daca te gandesti ca numai autrul e (acum) peste 600 USD...Insa valoarea e relativa asta e clar! :P
MENTE ET MALLEO
-
Exodus