Vanzari accesorii,monede,bancnote, insigne,medalii,plachete
-
magazin-numismatic
Vanzari accesorii,monede,bancnote, insigne,medalii,plachete
Vanzari accesorii,monede,bancnote,insigne,medalii,plachete diverse www.magazin-numismatic.ro cele mai bune preturi!
Piese gen 200 lei 1942,1 leu 1910 etc la preturi de 9 ron 9,5 ron.
Piese gen 200 lei 1942,1 leu 1910 etc la preturi de 9 ron 9,5 ron.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
moderator1
Nu mi se pare "genial", nu cred ca multe persoane doresc sa isi fac un cont doar ca sa vada preturile, numai in cazul daca vad ceva ce ii intereseaza in mod special.stfp scrie:Misterul e lamurit chiar in prima pagina:
Genial, nu?Site scrie:Atentie!!! Preturile pot fi vizualizate numai dupa ce v-ati logat.
Toate site-urile straine si romanesti posteaza preturile pentru a atrage clientii si posteaza o adresa de contact ca sa poata fi mai usor contactati.
Mi se pare un mod de a face rost de adresa de mail pentru a fi folosita mai tarziu pentru oferte private pe mail.
Dar este doar parerea mea. Mult succes cu site-ul si vanzarea proprietarului.
-
moderator1
Va rog foarte mult sa nu va faceti singur reclama. Contul magazin-numismatic este al dumneavoastra.Deasemenea va rog sa decideti cu care cont doriti sa ramaneti creanga sau magazin-numismatic.creanga scrie:Si pe mine.
8.Nu sunt permise clonele, deci fiecare utilizator poate avea doar un sigur cont pe forum.
-
KLARK
-
magazin-numismatic
Topicul se poate inchide.
Pentru comenzi si relatii 0748496197 sau www.magazin-numismatic.ro
Un cont se poate face intr-un minut,merita
Multumesc oricum
Pentru comenzi si relatii 0748496197 sau www.magazin-numismatic.ro
Un cont se poate face intr-un minut,merita
Multumesc oricum
Eu as tine topicul deschis sa vedem cum evolueaza respectivul site.
Sa vedem de ce trebuie sa fim conectati ca sa vizualizam ceva preturi, fata de celelate site-uri de specialitate care nu cer o astfel de pierdere de timp.
Si poate si ceva noutati, cine stie?
Sa intelegem ca d-nul coleg @creanga de acum va folosi pe forum id-ul @magazin-numismatic?
Sa vedem de ce trebuie sa fim conectati ca sa vizualizam ceva preturi, fata de celelate site-uri de specialitate care nu cer o astfel de pierdere de timp.
Si poate si ceva noutati, cine stie?
Sa intelegem ca d-nul coleg @creanga de acum va folosi pe forum id-ul @magazin-numismatic?