Asa cum spunea si Aldor, cele 3 carti au fost ca si protocol, nefiind editate intr-un tiraj mare.rammoss scrie:
salut ...."albumul cu monedele si bancnotele aparute intre 1990 si 2004, sau cele 2 volume dedicate bancnotelor romanesti, emise intre 1877 si 1921" ...eu nu stiu nimica despre acestea ..ne poti da mai multe informatii ... multumesc
Coperitle le poti vedea mai jos. Din pacate continutul ... Doar daca va fi reeditat si comercializat.
@picard - Istoria BNR a fost si in comert. In Iasi le vazusem la librariile Humanitas, Carturesti si Junimea. Pentru ambele volume, poti incerca direct la editura indicata de sorin70. Se pot comanda online.
Si pentru ca tot era vorba despre publicatii numismatice, mai jos va prezint si eu un album, care e drept ca nu are multe legaturi cu numismatica, dar sunt destui colectionari si pe acel segment.
Albumul a aparut in anul 2009, fiind lansat pe 24 Ianuarie 2009 la Muzeul Unirii din Iasi.
Este editat de catre Sorin Iftimi si Aurica Ichim (cateva detalii despre dumnealor gasiti in topicul "Ordinul Unirii" si publicat la editura Kolos din Iasi.
Un album destul de bine structurat, bogat in informatii si ilustratii (74 pagini), care din pacate se gasea de vanzare doar la Muzeul Unirii din Iasi.