identificare moneda

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
andrei-iulian

identificare moneda

Mesaj de andrei-iulian »

ce fel de moneda este aceasta as dori cat mai multe informatii va multumesc !
Fişiere ataşate
moneda 3.jpg
moneda 3.jpg (91.38 KiB) Vizualizat de 4899 ori
andrei-iulian

Mesaj de andrei-iulian »

revers
Fişiere ataşate
moneda 2.JPG
moneda 2.JPG (89.54 KiB) Vizualizat de 4898 ori
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Pare a fi un onluk (moneda de 10 parale) batuta de Sultanul Mustafa III (AH 1171-1189 - adica 1757-1777 pChr.) in al optulea an de domnie.

Daca puteti confirma dimensiunea (24-25 mm) atunci se poate afirma cu destula siguranta ca este onluk.
andrei-iulian

Mesaj de andrei-iulian »

da are exact 24 mm.Va multumesc mult! M.ar mai intresa pretul corect pt moneda.deoarece nu am gasit unul exact variaza aiurea de la cativa euro la cateva zeci.A fost batuta la Istambul?
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

andrei-iulian scrie:da are exact 24 mm.Va multumesc mult! M.ar mai intresa pretul corect pt moneda.deoarece nu am gasit unul exact variaza aiurea de la cativa euro la cateva zeci.A fost batuta la Istambul?
Cu placere!
Nu stiu ce sa spun cu privire la pret. O indicatie aveti aici, http://www.ottomancoins.com/26-3mustafa ... .htm#onluk, dar mie mi se par mult mai mari decat preturile unor astfel de piese in Romania.
Monetaria: "İslambol"
andrei-iulian

Mesaj de andrei-iulian »

E greu ca incepator.Probabil un catalog bun m,ar ajuta mult.Principala mea grija este evaluarea corecta deoarece vreau sa achizitionez multe obiecte si imi este teama sa nu fiu pacalit.Numai bine!
moderator1

Mesaj de moderator1 »

Pretul de acolo este de 8 euro. Probabil ca si moneda dumneavoastra valoreaza undeva pe acolo, dar mai putin fiind ingaurita.
cuburo83

Mesaj de cuburo83 »

pret corect 11 lei
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!
andrei-iulian

Mesaj de andrei-iulian »

Privind plata rambus cum ma pot ferii de persoane rau intentionate.As vrea sa cumpar ceva dupa okazii si as vrea sa si trimit dar imi este frica de frauda.-scz de off topic dupa ce ma lamureste cineva topicul poate fi inchis - va multumesc !
moderator1

Mesaj de moderator1 »

Exista deja discutii cu privire la acest subiect. Folositi optiunea de cautare stanga sus si cred ca veti gasi raspuns la ceasta intrebare.
Scrie răspuns