Rog ajutor

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
vladiart
nou in forum
nou in forum

Rog ajutor

Mesaj de vladiart »

Buna la toata lumea. Rog sa-mi spuna cineva cat ar puea valora o moneda de argint de pe timpul lui Petru Aron.M-a rugat cineva sa aflu pentru altcineva si nu mi-a dat decat o adresa de net in care a gasit o poza a monedei respective.
Sorry in caz,ca mesajul nu apare intr-o forma corecta sau in rubrica respectiva,dar nu am mai folosit vre-o data forumuri si sper sa nu fi facut greseli grave.
http://monederomanesti.cimec.ro/paron.htm
in poza nu este moneda in cauza
ronin

Mesaj de ronin »

Fara o poza a mondei este greu de spus.
vladiart
nou in forum
nou in forum

Mesaj de vladiart »

[quote="ronin"]Fara o poza a mondei este greu de spus.[/quote]

mersi pentru raspuns,dar vrea sa stie si el estimativ macar,de la si pana la ce pret poate ajunge.pricepe si el ceva in asta,dar e curios sa vada daca poate obtine un pret decent sau mai bine mai asteapta sa vada ce-i propun intermediarii care-i cunoaste
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Nu ati inteles: fara o imagine a piesei nu se poate face o clasificare. Asa cum respectivii intermediari vor vedea piesa cand vor face ofertele asa si aici trebuie sa se vada despre ce este vorba. Sa fie clara starea de conservare.
vladiart
nou in forum
nou in forum

Mesaj de vladiart »

[quote="vlahul"]Nu ati inteles: fara o imagine a piesei nu se poate face o clasificare. Asa cum respectivii intermediari vor vedea piesa cand vor face ofertele asa si aici trebuie sa se vada despre ce este vorba. Sa fie clara starea de conservare.[/quote]
Am inteles.Asa o sa si-i spun.
Multumesc frumos p-u ajutor
Scrie răspuns