Va rog, daca se poate, o identificare.

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

doru20
**
**

Mesaj de doru20 »

Ok, ultimele noutati: i-am spus domnului sa-mi dea detalii de ce crede el ca sunt falsuri si mi-a dat linkuri catre niste monezi care seamana cu ale mele, in schimb nici o explicatie..eu i-am zis ca dak tot se deranjeaza sa mi le cumpere, sa-mi dea 20$ /buc, sa nu am nici eu prea multe remuscari si nici el...monedele oricum eu trebuia sa le trimit inainte...am incercat. raspunsul lui a fost ca nu-i convine , ca gaseste piese la fel ca ale mele, dar mai ieftine, si acolo.Nu mai inteleg nimik..vroia sa faca o fapta caritabila, sau pur si simplu bluffeaza...pe forumancientcoins inca nimik...eu nu stiu ce sa fac. sa i le trimit pe 10$? daca nu imi trimite banii? or valora mai mult? nu-mi poate nimeni raspunde...se pare ca o sa raman cu ele intr-un final. I need some advices...
doru20
**
**

Mesaj de doru20 »

Aceste linkuri mi le-a dat dansul :

http://www.snible.org/coins/black_sea_hoard.html

http://www.ancients.info/gallery/showga ... p/cat/3005

Intr-adevar seamana...acum astept si parerea dumneavoastra.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Te trateaza cu aroganta, superioritate si superficialitate. Si parerea mea e sa le mai tii daca nu stai in drum de bani. Au ele ceva care-l intereseaza, n-are decat sa-si ia de unde gaseste el mai ieftin. In fine, decizia e a ta, dar eu asta as face, le-as tine deocamdata. Si inca ceva, interzice-i sa foloseasca pozele si in general tot ce i-ai trimis tale in orice, macar asa ca replica.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu raman la parerea initiala, ca piesele nu sunt originale.
In legatura cu celalalt aspect, sunt deacord cu ce a zis si berserkr, sa nu-i trimiteti piesele. In primul rand, chiar daca ati fi decis sa i le vindeti, el ar fi trebuit sa trimita mai intai banii, si numai dupa aceea se trimit piesele. Asa se procedeaza deobicei.
Apoi cat a oferit si el, 10USD pe bucata, puteti primi pe ele si aici in tara, chiar daca nu sunt originale, zic eu. Asta daca decideti sa le vindeti.
doru20
**
**

Mesaj de doru20 »

Aveti dreptate...intr-adevar, cred ca au ceva care il intereseaza...in primul rand chiar daca sunt falsuri, sunt mult mai aproape de original, deoarece in 1988 primele falsuri s-au realizat in bulgaria...si tirajul a fost de 1000 dupa aia s-au mai facut parca vreo 3000 buc, deci tirajul oricum e mic, ceea ce banuiesc k conteaza la valoarea lor.

Faza e ca akum dupa ce i-am cerut 20$ va dati seama ca nu o sa imi mai trimita el banii inainte...probabil l-am suparat. Am mai trimis cateva mailuri cu aceste piese la cateva adrese, sa vad ce obtin.in rest, fotografierea lor mai dureaza, iar de cantarit am incercat, dar bijuteriile din zona nu au cantare...tre' sa mai caut..
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu tirajul conteaza pentru cei care strang falsuri (sau nu numai). Conteaza ca-s alte tipuri de care ei inca nu stiu, ca-s realizate altfel (si ei pot trage concluzii suplimentare), ca-s din alta zona (si imbogatesc in felul asta numarul si raspandirea variantelor). Sunt multe, oricum ti-a spus si Aldor, 20 poti obtine si aici nu merita sa le trimiti undeva. Si in plus nu merita sa pleci capul numai pentru ca omul e "din state" sau "expert" sau orice altceva. Traim intr-o lume libera! Felul cum te-a (des) considerat e ceva urat din partea lui.
doru20
**
**

Mesaj de doru20 »

I see. Oricum, de trimis monedele inainte mi-e frica...in primul rand ca chiar el mi-a zis sa le ambalez in nustiu ce fel sa nu fie furate...dar, dupa cum stiti, eu am postat prima data aici( in tot forumul) colectia mea de monezi la vanzare pentru ca am intr-adevar nevoie de bani...daca e cineva interesat de ele pls tell me..eu nu o sa le trimit in USA pentru ca oricum daca le trimit si sa zicem ca domnul e de treaba, tot schimbul dureaza prea mult, cam 1 luna-2 pana ajung(daca ajung ) banii la mine. Nu consider ca m-a jignit, la o adica eu doar i-am cerut parearea...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Stii ce? Ti le iau eu. Chiar daca sunt prezumtiv falsuri, macar sunt reusite :) Numai nu stiu cum sa facem, vb pe p.m.
Scrie răspuns