Taxa de participare

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Garnet
nou in forum
nou in forum

Taxa de participare

Mesaj de Garnet »

Spuneti-mi va rog, cei care aveti experienta, pentru a participa la targuri se plateste o taxa sau se inchiriaza un loc, este nevoie de o inscriere prealabila, etc.?
creanga

Mesaj de creanga »

Da,pentru a putea vinde la un targ trebuie sa va rezervati o masa la organizator.preturile variaza.
Iar ca vizitator nu se percepe nici o taxa ,doar la Brasov 7 lei.
Ultima oară modificat 04 Sep 2010, 19:20 de către creanga, modificat 1 dată în total.
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Garnet
nou in forum
nou in forum

Mesaj de Garnet »

Imi puteti spune care ar fi procedura, cum aflu organizatorul si unde il contactez? Ma refer in general, nu doar la un anumit targ...
Multumesc pt raspuns. :lol:
creanga

Mesaj de creanga »

Garnet scrie:Imi puteti spune care ar fi procedura, cum aflu organizatorul si unde il contactez? Ma refer in general, nu doar la un anumit targ...
Multumesc pt raspuns. :lol:
Sunati organizatorul la telefon si stabiliti ce si cum.Puteti afla de la mine ce numar doriti?De la Palatul Sutu de la Brasov etc etc etc
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Scrie răspuns