Niste poze puteti posta...mai ales daca spuneti ca sunt UNC? Ca preturi....daca nu sunt prea indiscret, cat ati oferit?rach3ta scrie: Am cumparat ceva monede:
250 lei 1940 UNC
250 lei 1939 UNC
20 lei Hora Londra aUNC
100 lei 1932 Londra UNC
Brasov noiembrie 2009
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
Miki Duta
Aici gasesti poze cu monedele respective: http://dl.transfer.ro/100OLYMP-Transfer ... dd4560.rar
Am pus linkul cu pozele si aici, pentru a verifica daca le-am gradat corect, intrucat la o privire mai atenta am observat ca nu sunt intr-o stare chiar asa buna.
Am pus linkul cu pozele si aici, pentru a verifica daca le-am gradat corect, intrucat la o privire mai atenta am observat ca nu sunt intr-o stare chiar asa buna.
NIHIL SINE DEO!
-
clujsergiu

Targ Brasov
Eu am fost pentru prima data la acest targ, dar din ce spuneau altii a fost un targ slabut din punct de vedere al numarului de vanzatori. Personal am ajuns pe la 07,30 si am plecat pe la 13,00. Am stat la masa fiecarui vanzator cautand monde, bancnote, carti postale si bilete de transport. La monede Romanesti mi s-au parut preturile cam mari (nu am gasit 50 bani 1910 - 1914 sub 15 lei, decat la 2 vanzatori).
- andi_codescu

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
A fost un targ FFFF slab IMO.
Dar asteptam si alte opinii din partea colegilor de forum. Oricum, majoritatea persoanelor pe care le-am interpelat in legatura cu editia din septembrie 2010 a targului brasovean imi impartaseau parerea.
Dar asteptam si alte opinii din partea colegilor de forum. Oricum, majoritatea persoanelor pe care le-am interpelat in legatura cu editia din septembrie 2010 a targului brasovean imi impartaseau parerea.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Vanzatori mai putini,standuri goale,vizitatori ceva mai putini dar pentru mine a fost un targ foarte bun....am gasit multe piese la romania si bancnote.!
deci a meritat
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
- andi_codescu