Timbre naziste

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
LM

Timbre naziste

Mesaj de LM »

Nu ma pricep deloc la timbre,poate cine sa-mi spuna daca timbrele de mai jos sunt autentice si daca cumva printre ele sunt si unele mai rare..?Multumesc anticipat!!!
Fişiere ataşate
timbre ww 2.jpg
timbre ww 2.jpg (69.46 KiB) Vizualizat de 4790 ori
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
moderator1

Mesaj de moderator1 »

Par sa fie autentice, nu cred ca valoreaza mare lucru, dar ca sa fiti sigur bine ar fi sa verificati un catalog. Daca nu va ofera alti colegi de pe forum un raspuns in 2-3 saptamani, am sa verific eu in catalogul Michell si va spun pretul de catalog.
LM

Mesaj de LM »

Multumesc pentru raspuns,ma temeam sa nu fie false,"si mie imi par autentice".Eu le-am cumparat la o suma mai de nimic,probabil datorita starii in care se afla,ma gandeam ca poate e vreunul mai rar printre ele... :wink:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Sunt comune toate. Am avut deja mai multe din fiecare in magazin, cred ca mai avem si acum pe undeva in niste loturi. Sunt timbre de cateva zeci de bani bucata (in starea asta).
LM

Mesaj de LM »

Domnule Aldor multumesc pentru lamurire,eu am dat 3 lei pe ele...,oricum sunt bucuros ca sunt autentice!
Scrie răspuns