Traian 98-117 denar Ag.
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Traian 98-117 denar Ag.
Ag denar, Roma, 3.06g, EF/VF
Ce parere aveti despre aceasta piesa superba. Pretul piesei ar fi pe undeva la 130 de euro. Ce ziceti merita?
Ce parere aveti despre aceasta piesa superba. Pretul piesei ar fi pe undeva la 130 de euro. Ce ziceti merita?
- Fişiere ataşate
-
- trajan 98-117 denar.jpg (88.44 KiB) Vizualizat de 8290 ori
- marcus aurelius

Parerea mea este ca: 1. Piesa nici vorba sa fie superba. Poate ... simpatica+
2. Pretul de 130 euro este ilar, cu maxima indulgenta poate 50. Macar de ar fi fost emis dupa cucerirea Daciei, era mai interesant, atat ca si reversul cat si cota.
2. Pretul de 130 euro este ilar, cu maxima indulgenta poate 50. Macar de ar fi fost emis dupa cucerirea Daciei, era mai interesant, atat ca si reversul cat si cota.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
ca sa nu arunc cu suspiciunea degeaba, mi se pare PON de pe revers cam foarte slab nuantat la inceput, iar uniform pe moneda mi se pare o porozitate accentuata. Ar putea fi si un fouree antic. E posibil sa ma insele totusi imaginea, si moneda sa fie una buna ,doar ca de la zoom-ul mare sa ma induca in eroare.
Nu pare fals. Nici extraordinar. Se pare c-a fost curatat de un "casnic"
Iar legat de pret, hai s-o luam altfel:
http://www.vcoins.com/gitbudnaumann/sto ... oduct=1338
PON pe revers este putin in afara flanului iar la antice diferenta de relief este frecventa si la originaluri.
http://www.vcoins.com/gitbudnaumann/sto ... oduct=1338
PON pe revers este putin in afara flanului iar la antice diferenta de relief este frecventa si la originaluri.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
si mie mi se pare curatat un pic abraziv, se vad zgarieturile in stanga imaginii jos, in imediata vecinatate a zonei care dadea de banuit colegului de mai sus ca piesa ar putea fi falsa.
in alta ordine de idei, parca ma tenteaza mai mult cea de pe vcoins, mai ales ca-i la 1/3 aproape din pret.
in alta ordine de idei, parca ma tenteaza mai mult cea de pe vcoins, mai ales ca-i la 1/3 aproape din pret.
si vis pacem para bellum.
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
Stimate moderator berserkr, aveti foarte mare dreptate cu referire la pretul piesei, dar puteti sa ma ajutati si pe mine cu o intrebare.
Se poate jongla cumva ca si noi din tara noastra frumoasa si destepta sa putem cumpara piese de vcoin?
Va multumesc ptr. raspuns.
Se poate jongla cumva ca si noi din tara noastra frumoasa si destepta sa putem cumpara piese de vcoin?
Va multumesc ptr. raspuns.
" Ce are vcoins impotriva Romaniei? Si de ce ar trebui facute jonglerii sau alte alte artificii sa poata fi cumparat un produs de pe un site? "
Daca nu ma insel Vcoins trimite coletul din SUA (poate gresesc), inca nu am cumparat de la ei niciodata. Si daca coletul provine din state non UE stim foarte bine ca nu primim coletul la domiciliu sau la posta locala ci merge la posta inernationala, unde in prezenta unui vames se deschide coletul. Si cunoastem ca monedele sunt lucruri interzise in colet si din pacate importarea acestora contravine legii din patria noastra.
Daca nu ma insel Vcoins trimite coletul din SUA (poate gresesc), inca nu am cumparat de la ei niciodata. Si daca coletul provine din state non UE stim foarte bine ca nu primim coletul la domiciliu sau la posta locala ci merge la posta inernationala, unde in prezenta unui vames se deschide coletul. Si cunoastem ca monedele sunt lucruri interzise in colet si din pacate importarea acestora contravine legii din patria noastra.
Teoria conspiratiei... Bubulii contra Romaniei.
"Stim/cunoastem" dar nu prea.
Daca e asa cum spuneti Dvs. ORICE piesa (moneda, bancnota etc.) trimisa prin posta e deja incalcare a regulamentelor. Nu numai din SUA sau vcoins... Chiar si din Romania... Deci nu e nicio conspiratie, e doar o "banala" incalcare a legislatiei
In alta oridine, pe vcoins.com exista magazine inregistrate in mai multe tari, inclusiv membre UE, nu numai SUA. Nu cred ca veti primi un colet de la vcoins, poate doar de la respectivul magazin, dar deja e alta discutie.
"Stim/cunoastem" dar nu prea.
Daca e asa cum spuneti Dvs. ORICE piesa (moneda, bancnota etc.) trimisa prin posta e deja incalcare a regulamentelor. Nu numai din SUA sau vcoins... Chiar si din Romania... Deci nu e nicio conspiratie, e doar o "banala" incalcare a legislatiei
In alta oridine, pe vcoins.com exista magazine inregistrate in mai multe tari, inclusiv membre UE, nu numai SUA. Nu cred ca veti primi un colet de la vcoins, poate doar de la respectivul magazin, dar deja e alta discutie.
Domnule Mihai. Eu primesc destul de multe bancnote din strainatate, eu ma axez pe bancnote, dar mai nou au inceput sa ma intereseze si monedele. Deci cum spuneam primesc bancnote din strainatate si le primesc la posta internationala unde de fiecare data mi se desface pachetul de catre domnul sau doamna vames. Dupa un timp au inceut sa ma cunoasca si numai zambesc cand ma vad, spunandu-mi "domnul cu bancnote". Deci in aceasta privinta bancnotele nu e o problema la ei, au probleme in rest la monede spunand de prostia cu patrimoniul national blabla bla..Deci cel putin la noi in judet, asta fiind in Satu Mare, este o problema daca primesti monede din State Non UE.
@stefan: nu cred ca e cineva de pe forum care sa nu fi primit o bancnota sau o moneda "de afara". Eu v-am scris doar ca nu e nicio conspiratie si ca practic nu va opreste nimeni sa cumparati de pe vcoins sau de aiurea. Vamesii in marea lor majoritate sunt suficienti de intelepti nu fac probleme. Teoretic, ar putea. E obligatia lor sa deschida coletele care vin, asa ca nu fac exces de zel.
Daca veti achizitiona de pe vcoins este similar cu achizitia dintr-un magazin, primiti factura etc.
V-am scris ca e o "mica" incalcare a legii faptul ca nu ai voie decat in anumite conditii, bine precizate, sa expediezi/primesti monede, bancnote, medalii etc.
Site-ul Postei Romane va poate ajuta in a gasi ce ai voie si ce nu ai voie sa expediezi. Si banuiesc ca pedepsa ar consta inclusiv in confiscarea bunului respectiv.
Daca veti achizitiona de pe vcoins este similar cu achizitia dintr-un magazin, primiti factura etc.
V-am scris ca e o "mica" incalcare a legii faptul ca nu ai voie decat in anumite conditii, bine precizate, sa expediezi/primesti monede, bancnote, medalii etc.
Site-ul Postei Romane va poate ajuta in a gasi ce ai voie si ce nu ai voie sa expediezi. Si banuiesc ca pedepsa ar consta inclusiv in confiscarea bunului respectiv.