Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Exista vreun numar de telefon la care pot fi contactati cei de la okazii?
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Verificand in seara asta o licitatie pt care stiam ca am fost depasit, am avut parte de o surpriza. Va las si pe voi sa va delectati ...
P.S. Licitatia a fost din pacate pierduta.
Fişiere ataşate
Licitatie.jpg
Licitatie.jpg (67.06 KiB) Vizualizat de 11987 ori
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Mai in urma o sa gasiti cazuri echivalente :) In plus cred ca nicio sugestie de la noi n-a fost apreciata. Cautarea este si acum un dezastru, lipsita de orice rafinament, de scos nu poti sa scoti vanzatorii nedoriti din lista de afisare, mailurile tot nu vin, o placere ce sa mai....
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
ronin

Mesaj de ronin »

In seara asta nu mi-au aparut decat doua categorii...
Fişiere ataşate
Okazii.jpg
Okazii.jpg (99.03 KiB) Vizualizat de 11849 ori
claus

Mesaj de claus »

Aceeasi poveste si seara asta.
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Vroiam sa propun celor de la Okazii sa faca subcategorii la Numismatica, dar deja exista propunerea:
http://www.voceautilizatorului.ro/forum ... ?ref=title.
Cine mai voteaza?
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

a)
Da , este binevenita propunerea , nu stiu daca s-a punctat , ca nu-mi merge site`ul dar si la jetoane ar trebui sa se faca sectiune speciale pt cele romanesti .

b)
Am avut o licitatie promovata , mi-a inchis-o cineva asa , fara gand sa cumpere (mie si la alti cativa) , i-am acordat toti negative . Am trimis cerere recuperare comision , s-a aprobat , dar costul promovarii nu a mai fost restituit asa cum era inainte . In cazul asta site`ului ii sunt benefici utilizatorii astia neseriosi care le aduc banii in cont prin inchiderea licitatiilor ( pt ca utilizatorii seriosi vor fi nevoiti sa plateasca din nou o promovare sa repuna licitatia ) , intre timp se mai folosesc si de banii din comisioane pana ii returneaza , caci o fac destul de greu (doua saptamani ) .
Eu n-am vazut scris undeva la ei , ca mai nou nu se mai returneaza costul promovarii in cazul in care acord negativ pt ca persoana care a licitat nu vrea sa cumpere . Stiti ceva in sensul asta ?
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

roantichitati scrie:b) Am avut o licitatie promovata , mi-a inchis-o cineva asa , fara gand sa cumpere (mie si la alti cativa) , i-am acordat toti negative . Am trimis cerere recuperare comision , s-a aprobat , dar costul promovarii nu a mai fost restituit asa cum era inainte . In cazul asta site`ului ii sunt benefici utilizatorii astia neseriosi care le aduc banii in cont prin inchiderea licitatiilor ( pt ca utilizatorii seriosi vor fi nevoiti sa plateasca din nou o promovare sa repuna licitatia ) , intre timp se mai folosesc si de banii din comisioane pana ii returneaza , caci o fac destul de greu (doua saptamani ) .
Eu n-am vazut scris undeva la ei , ca mai nou nu se mai returneaza costul promovarii in cazul in care acord negativ pt ca persoana care a licitat nu vrea sa cumpere . Stiti ceva in sensul asta ?
Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, si nu am mai primit inapoi costul promovarii. Le-am dat mesaj de cateva zile bune si inca astept raspuns. Daca aflu ceva legat de acest lucru, va voi anunta.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

thebluelion scrie:Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, si nu am mai primit inapoi costul promovarii. Le-am dat mesaj de cateva zile bune si inca astept raspuns. Daca aflu ceva legat de acest lucru, va voi anunta.
Multumesc ! Eu am cautat sa vad daca au postat ceva in legatura cu returnarea costului promovarilor , dar nu am gasit nimic in acest sens . Mi se pare aberant sa nu inapoieze banii . Persoana care mi-a licitat are 5 negative din 8 si nu i-a inchis nimeni contul . Pe ei ii avantajaza asemenea specimene , pentru ca le aduc bani in cont si in loc sa-i elimine, se fac ca nu observa .
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

M-am mai plans si eu in legatura cu asta mai demult (degeaba). Era o vreme, cand fiecare a doua licitatie promovata de a mea era stricata de unul-altul. Deci ramaneam si cu piesa nevanduta, si cu banii de promovare luati.
cristiandarie
*
*

Returnarea costurilor de promovare

Mesaj de cristiandarie »

Buna ziua,

In mod obisnuit, in cazul unei tranzactii finalizate fara succes, Okazii a returnat doar comisionul aferent tranzactiei. Ca urmare a solicitarilor din forumul "Vocea utilizatorului", luam in considerare returnarea inclusiv a costului promovarilor, chiar daca produsul a beneficiat de aceste promovari, in cazul licitatiilor incheiate in mod abuziv.

Puteti vota pentru aceasta propunere in forum:

http://www.voceautilizatorului.ro/forum ... anzac-iile

(Pentru a va loga in forum folosind userul Okazii, folositi linkul "Vocea utilizatorului" din Contul meu).

Multumesc

Cristian Darie
Okazii.ro
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Utilizatorul maximilian_bibescu v-a trimis, in ultimele doua luni, in jur de 20 de emailuri la care nu ati avut bunavointa (bunul simt) sa raspundeti. Cred ca asta spune totul despre respectul dvs. fata de utilizatorii okazii. Probabil veti invata sa ne tratati cu mai mult respect cand se va gasi cineva care sa va actioneze in justitie pentru calitatea tot mai indoielnica a serviciilor pe care le oferiti.
cristiandarie
*
*

Mesaj de cristiandarie »

ferdinand scrie:Utilizatorul maximilian_bibescu v-a trimis, in ultimele doua luni, in jur de 20 de emailuri la care nu ati avut bunavointa (bunul simt) sa raspundeti. Cred ca asta spune totul despre respectul dvs. fata de utilizatorii okazii. Probabil veti invata sa ne tratati cu mai mult respect cand se va gasi cineva care sa va actioneze in justitie pentru calitatea tot mai indoielnica a serviciilor pe care le oferiti.
Din pacate, in urma dificultatilor tehnice din luna august am primit un volum mai mare de mailuri decat am putut gestiona. In aceasta perioada echipa Okazii se extinde cu noi membri astfel incat in viitor sa putem raspunde in maxim 12 ore la orice solicitare primita. Il rugam de dl. maximilian_bibescu sa ne contacteze din nou, de data aceasta vom putea raspunde in maxim cateva ore.

Multumim pentru intelegere.

Cristian Darie
Okazii.ro
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

cristiandarie scrie:
ferdinand scrie:Utilizatorul maximilian_bibescu v-a trimis, in ultimele doua luni, in jur de 20 de emailuri la care nu ati avut bunavointa (bunul simt) sa raspundeti. Cred ca asta spune totul despre respectul dvs. fata de utilizatorii okazii. Probabil veti invata sa ne tratati cu mai mult respect cand se va gasi cineva care sa va actioneze in justitie pentru calitatea tot mai indoielnica a serviciilor pe care le oferiti.
Din pacate, in urma dificultatilor tehnice din luna august am primit un volum mai mare de mailuri decat am putut gestiona. In aceasta perioada echipa Okazii se extinde cu noi membri astfel incat in viitor sa putem raspunde in maxim 12 ore la orice solicitare primita. Il rugam de dl. maximilian_bibescu sa ne contacteze din nou, de data aceasta vom putea raspunde in maxim cateva ore.

Cristian Darie
Okazii.ro

Recunoasteti, asadar, grave deficiente ale serviciilor oferite, precum si grave deficiente de comunicare cu utilizatorii okazii. Si totusi, dupa problemele din august a existat o perioada in care mesajele primeau raspuns. De ceva timp insa serviciul de relatii cu publicul a intrat in vacanta.

Domnul maximilian_bibescu v-a trimis un nou mesaj, probabil este cel cu numarul 21. Cine face pariu cu mine ca okazii nu va raspunde nici acum? De asemenea, solicita si un numar de telefon unde poate discuta cu un operator okazii.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

cristiandarie scrie: Din pacate, in urma dificultatilor tehnice din luna august am primit un volum mai mare de mailuri decat am putut gestiona. In aceasta perioada echipa Okazii se extinde cu noi membri astfel incat in viitor sa putem raspunde in maxim 12 ore la orice solicitare primita. Il rugam de dl. maximilian_bibescu sa ne contacteze din nou, de data aceasta vom putea raspunde in maxim cateva ore.
Cristian Darie
Okazii.ro
Imi retrag cuvintele. Nu este vorba despre bunavointa sau bun simt, ci despre o neseriozitate incalificabila, atat timp cat sustineti pe un forum public ceva si in realitate nici nu va dati silinta sa scrieti doua propozitii intr-un email.
Scrie răspuns